Cumhur İttifakı Trabzon'da Kol Kola Seçim Startı Verdi 

Haber: Ömer Altıntaş / Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com

Cumhur İttifakı Trabzon'da Kol Kola Seçim Startı Verdi 
Haber: Ömer Altıntaş / Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com  31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Trabzon’da Cumhur İttifakından gövde gösterisi geldi. Cumhur İttifakında birlikte hareket eden AK Parti ve MHP Teşkilatları ilk olarak Meydan Parkında bir araya geldi. 
Cumhur ittifakının belediye başkan adayları, ilçe başkanları ile vatandaşların da katılımıyla burada bir basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasının ardından ise katılımcılar, ilk olarak Uzunsokak, ardından da Kunduracılar Caddesinde yürüyüş yaptı.  Yürüyüş esnasında Başkan adayları ve her iki partinin teşkilat mensupları vatandaşlara gül verdi.  

MHP TRABZON İL BAŞKANI BEKİR SITKI TARIM 

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım Meydan parkındaki açıklamasında ; 
Toplumun eli, kulağı, sesi olan çok değerli basın mensupları,
Temelini milletimizin attığı “Cumhur İttifakı”nın Trabzon’daki temsilcileri olarak gönül yolculuğumuzu ortak gaye, ortak ideal doğrultusunda sürdürmenin bahtiyarlığı ile sizleri ve sizlerin vasıtasıyla da aziz hemşerilerimizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyoruz.

Gönül yolculuğu diyoruz. Zira “Cumhur İttifakı” bir “gönül ittifakı”dır. “Memleket İşi Gönül İşi”dir. AK Parti ve MHP’nin özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra gittikçe perçinlenen gönül bağları var. Bu gönül bağı “milletimizin istiklal ve istikbalini korumak”, “geleceğin güçlü Türkiye”sini kurmak için tesis edilmiş bir bağdır.

Bu gönül bağında “millet aklı” vardır. Bu gönül bağında “ülke sevdası” vardır. Bizim gayemiz de davası, sevdası, ülküsü ülke ve millet olan bu birlikteliğin başarısı, ilelebet payidar kalması için çaba sarfetmektir. 

AK PARTİ TRABZON İL BAŞKANI HAYDAR REVİ 

Saygıdeğer basın mensupları,
Aziz hemşerilerimiz, 31 Mart seçimleri, 7 düvelin ülkemize saldırdığı bu dönemde büyük önem arzetmektedir. Terörle, ekonomik saldırılarla Türkiye’ye boyun eğdirmek isteyenlerin 24 Haziran’ın rövanşını almak için “kirli ittifak”lar içine girdiklerini hep birlikte görüyoruz. 

Amaçları sadece milletimizin birliğini, dirliğini bozmak, “Cumhur İttifakı”na halel getirmek. Ancak bu aziz milletimiz Türkiye genelinde olduğu gibi Trabzon’umuzda da dirayeti ve feraseti ile “kirli ittifak”larla bir araya gelenlerin oyununu bozacak, onlara fırsat vermeyecektir.

31 Mart’ta “Cumhur İttifakı” sahip olduğu “milli mücadele ruhu”yla ve aziz milletimizin teveccühü ile Türkiye’ye ve milletimize tuzak kurmaya çalışanları şaşkına çevirecektir. Milletimiz “Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar” diyecektir.

Kıymetli basın mensupları, Değerli hemşerilerimiz,
“Cumhur İttifakı” adayları belirlendikten sonra gerek aday tanıtım toplantıları gerekse kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum örgütleri ziyaretleri vesilesiyle kamuoyunun karşısındayız. Artık “Cumhur İttifakı” olarak saha çalışmalarını daha da yoğunlaştıracağımız bir döneme girdik.


31 Mart seçimlerine bugün itibariyle 51 gün kaldı. Bu 51 günde “Cumhur İttifakı” olarak Trabzon’da yakalamış olduğumuz enerjiyi, sinerjiyi en güzel şekilde sahaya yansıtıp yüksek bir oranla hemşerilerimizin teveccühüne mazhar olmak arzusundayız. “Devlet ve milletin bekası” için tesis edilen “gönül birlikteliği”ni hemşehrilerimizin gönlüne girerek daha geniş bir yelpazeye ulaştırmak azmindeyiz.


Trabzon’umuzda “Cumhur İttifakı”nın adayları ile 18 ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesini kazanarak 19’da 19 yapıp hemşehrilerimizi “gönül belediyeciliği”nin en güzel örnekleriyle buluşturmayı hedefliyoruz. Bu uğurda gayret bizden, tevfik Yüce Allah’tan. Millete hizmet için çıktığımız bu yolda Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun. 


Cumhur İttifak’ı ortağımız MHP’nin yarın 50. Kuruluş yıldönümü. Bu vesileyle ittifak ortağımız MHP’nin millete hizmet yolunda 50. yıl heyecanı ve coşkusunu paylaşıyor, kutluyoruz. Bu vesileyle MHP ülküsünün kurucu lideri Alparslan Türkeş’i rahmetle anıyoruz. 


Cumhur İttifakı’nın mimarları Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli’ye hassaten teşekkürü bir borç biliyor ve gönül insanı Yunus Emre’nin şu dizeleriyle sözlerimizi noktalıyoruz: 
“Biz gelmedik kavga için,
Bizim işimiz sevgi için,
Dostun evi gönüllerdir,
Gönüller yapmaya geldik.”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi