''Cumhur İttifakı '' Tabana Yayıldı 
Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 
Ak Parti Trabzon İl Başkanı ve Yönetim kurulu MHP Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığının Bayramlaşmasına katıldı. Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali MHP Trabzon İl Başkanlığına giderek Bayramın 3.günü yapılmakta olan Bayramlaşma törenine katıldı. Dün bayramın ikinci günü ise MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ,Yönetim Kurulu Üyeleri ve MHP Eski Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu Ak Parti İl Başkanlığının Trabzon Meydan Parkında yapmış olduğu bayramlaşma törenine katılarak hem Ak Parti Milletvekilleri hemde Ak Parti Yönetimi ile tek tek bayramlaştı bayramlaşma sırasında Bayramlaşmaya gelen vatandaşlarla da bayramlaştılar. 

Bugün ise Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Yönetim Kurulu Üyeleri MHP İl Başkanlığını ziyaret ederek dünki MHP'nin bu jestine karşılık verdiler. MHP İl Başkanlığında MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ,MHP İl Yönetimi ve Milletvekili Adayları tarafından güler yüzle karşılandı. MHP Yönetimi ile bayramlaşma sonrası bir süre sohbet edip çay içen Ak Parti Yönetimi fotoğraflar çekildikten sonra MHP İl Başkanlığından ayrıldılar. 

Dün ve bugün yapılan bayramlaşmalarda bir araya gelen MHP ve AK Parti Teşkilatını gören Trabzon Basını ve vatandaşlar ''Cumhur İttifakının '' Tabanda da tesis edildiğini ifade ettiler. 

,