ÇORUM OSMANCIK ASYA TESİSLERİ’NDE ŞEHİD AİLELERİ,GAZİLER VE GAZİ AİLELERİ İÇİN YEMEK İKRAMI

Trabzon Gazeteciler Cemiyetinin 7-15 Ekim tarihleri arasında düzenlemiş olduğu “Kuruluştan Kurtuluşa Projesi” çerçevesindeki gezi programının ilk durağı, ilk ziyaret yeri Çorum Osmancık’ta bulunan Asya Tesisleri oldu.

30 dönümlük bir arazi üzerinde kurulu olan Asya tesisleri içerisinde; petrol istasyonu, motel, restorant ve ticaret merkezi bulunmakta.

Trabzon Araklı Kalecik’ten olan Asya Tesisleri sahibi Aytaç Baba ve Metin Baba Trabzon’lu gazeteciler ekibimizi  büyük bir misafirperverlikle karşıladı.

Asya Tesisleri sahibi Aytaç Beyle sohbetimiz devam ederken lokantanın bir köşesindeki bir tabela büyük ilgimizi çekti
 “Şehit ve gazi ailelerine yemekler ikramımızdır.
Afiyet olsun.”
Ben tabelayı görünce hemen fotoğrafını çekelim haber yapalım deyince Aytaç Bey: “Hayır, lütfen biz reklam için bunu yapmıyoruz.”deyince ben de hayır millet duysun gazilerimiz,şehitlerimizin yakınları duysun; gelsinler yemeklerini yesinler ikramınızdan istifade etsinler diye haber yapacağız efendim dedim.
“Bütün şehid yakınlarını, gazilerimizi; ailelerini, çocuklarıyla birlikte her zaman bekliyoruz. 1984’ten beri Onlara ikramda bulunmak, hizmet etmek bizim için en büyük onurdur, görevdir.” diye ifade etti Aytaç bey.

Aytaç Baba aynı zamanda madencilik alanında da Türkiye’nin önemli iş adamlarımızdan biri. Özellikle Katar, Kuveyt gibi ülkelere mermer ihracatı gerçekleştirerek Türkiye’nin ihracatına önemli katkılarda bulunuyor.

Türkiye’nin dokuz yerinde işletmeleri olduğunu ifade ettiler.
Değerli hemşerimiz Sayın Aytaç Baba’ya Trabzon Gazeteciler Cemiyeti heyetine gösterdiği yakın ilgiden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz.
Özellikle şehit yakınları ve gazilerimiz için göstermiş oldukları örnek davranışlarından dolayı kendilerini yürekten kutluyor; selam ve saygılarımızı tekrar iletiyoruz.