AK Parti Trabzon Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora, TCDD İşletmesi Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’u makamında ziyaret etti. Uygun’un bilgi birikimi ve kurumsal müktesebatı ile büyük işler başaracağını ifade ederek, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Cahit TURAN Bey riyasetinde yeni bir faz açıp güçlü bir dönüşüm gerçekleşebileceğimizi görüyorum. Osmanlı mirası bu güzide kuruluşun, ülkemizin en prestijli kurumlarından birisi haline getirileceğine yürekten inanıyoruz. Genel müdürümüze görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
Trabzon-Erzincan demiryolu projesi çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini de vurgulayan Cora, “Son günlerde kamuoyunu meşgul eden güzergah tartışmalarına ise en doğru cevabı coğrafya karar verecektir görüşüne biz de katılıyoruz” şeklinde konuştu.
 
-BAKAN SELÇUK’U ZİYARET ETTİLER-
AK Parti Trabzon Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora, Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u ziyaret etti. Trabzon’daki talep ve yatırımları görüştüklerini kaydeden Cora, “Ayrıca geniş bir zaman ayırarak bakanlık politikaları üzerine bizleri bilgilendiren Bakanımız Sayın Selçuk’a çok teşekkür ederiz” dedi.