Cora; Terör Örgütlerine Gereken Dersi Vereceğiz !
Ak Parti Trabnzon Milletvekili Av.Salih Cora yapmış olduğu yazılı açıklamada ; 

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yönetiminde partimizin haftalık olağan toplantısını TBMM'de gerçekleştirdik.

Sayın Cumhurbaşkanımız yaptığı konuşmada birbirinden önemli konularda çok kıymetli tespitlerde bulundu. En can alıcı hususlardan birisi ise ülkemizin terör ile mücadele konusunda gösterdiği kararlığını ifade eden şu açıklamaydı:

"Dün Irak'ta oynanan oyunu bozduk, Suriye'de oynanan oyunun kalbine hançer sapladık. Kısa süre içinde Afrin ve Münbiç'ten başlayarak Suriye'deki terör yuvalarını da birer birer yok edip, dağıtacağız. Buna ne müttefikimiz görünüp bizi sırtımızdan vuranlar mani olabilir ne de siyasetçi görünen marjinaller mani olabilir. "

Liderimizin de dediği gibi ülkemize yönelik tehditleri bertaraf edecek gücümüz de, kararlılığımız da vardır. Ülkemizi korumak için ne kimsenin desteğine ne de kimsenin icazetine ihtiyacımız yok. Tek güvendiğimiz her zaman olduğu gibi milletimizdir. Aziz milletimizin desteği ile devletimiz terör örgütlerine gereken dersi verip, onları ülkemize yönelik bir tehdit unsuru olmaktan çıkaracaktır. Bundan bizim şüphemizin olmadığı gibi inanıyorum ki milletimizin de şüphesi yoktur.