Cora Hemşehrilerinin Yanında 

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, siyasetin yoğun gündeminden fırsat buldukça soluğu Trabzon’da alıyor. Hafta sonu da Trabzon’a gelen Cora burada Doğan & Düzenli ve Sabah & Günaydın ailelerinin mutlu anlarında yanlarında oldu

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından sıkıntılı bölge İstanbul’daki sayım sürecini yakından takip eden ve İstanbul ve Ankara arasındaki yoğun siyaset gündeminden fırsat buldukça soluğu Trabzon’da alan AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, hemşehrileri ile bir araya geliyor. Sadece seçimde değil her zaman hemşehrilerinin taleplerine ve isteklerine cevap vermeye çalışan Cora, davet edildiği her yere de katılmaya çalışıyor.
Hafta sonu Trabzon’a gelen Cora, Dernekpazarı ilçesinden Doğan & Düzenli ailelerinin çocukları Senem ve Zafer ile birlikte Tonya ilçesinden Sabah & Günaydın ailelerinin çocukları Nuran ve Kazım’ın düğün törenlerine katılarak mutlu günlerinde yanlarında oldu. 
Cora hemşehrilerinin davetlerini geri çevirmeden her zaman onların yanında olmaya çalıştığını dile getirerek, “Bizim için hemşehrilerimizin iyi ya da kötü günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Onların mutlulukları bizim mutluluklarımız, onların üzüntüleri bizim üzüntülerimizdir. Hiçbir ayrım yapmadan bizden kim ne talep ederse, bizi kim nereye davet ederse onların yanında olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Evlenen çiftlerimize mutluluk, sağlık ve hzuur dolu bir ömür diliyorum. Allah bir yastıkta ihtiyar, ömür boyu bahtiyar eylesin" şeklinde konuştu.