‘ÇINARLAR’ EL BECERİLERİNİ SERGİLEDİ   

 Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun talimatlarıyla güçlendirilen ve etkinliklerini artıran YADES tarafından, ‘Çınarlarımızla El Ele Projesi’ kapsamında, Atapark’ta resim ve el becerileri etkinliği düzenlendi.

Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında Trabzon Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen proje ile 60 yaş ve üstü vatandaşların ihtiyacına göre en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalar sürdürülüyor. Kendileri için düzenlenen resim ve el becerileri etkinliğinde eğlenceli vakit geçiren ‘yaşlı çınarlar’, kendilerine gösterilen yakın ilgi nedeniyle başta Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu olmak üzere YADES ekiplerine teşekkür etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı finansmanında, Trabzon Valiliği koordinasyonunda Belediyemiz tarafından kurulan YADES Koordinasyon Merkezi ve Yaşlı Destek Merkezi’nin çalışmalarından olumlu dönüşler almaktayız. Ekiplerimiz yaşlılarımıza yardımcı olma noktasında özverili bir çalışma içerisindeler. Proje kapsamında 60 yaş ve üstü yaşlılara evde bakım hizmetleri, psiko-sosyal destek hizmetleri, fizyoterapi, kurs ve gezi hizmetleri veriliyor. Onların mutlu olduğunu görmek ve hayır dualarını almak bizim için her şeyden önemli. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığımız çalışmalar, artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.