Erzurum’daki bir su fabrikasından alınan sular, hiçbir nakliye ücreti alınmadan Özer Nakliyat’a ait TIR’la Suriye’ye ulaştırıldı. Abdullah Özer, yola çıkmadan önce, TIR’ın dorsesinin arkasına Barış Pınarı Harekatında şehit olan Ahmet Topçu, Abdülhamit Bilgen, Yunus Mermer ve Hacı Bebek’in fotoğraflarını asarak, ‘Bir ölür bin diriliriz’ yazdırdı. Aracın dorsesine de 150 metrekarelik Türk Bayrağı asan Özer, “Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Peygamber efendimize komşu eylesin” dedi. 
DÜĞÜNDE TERLEDİLER
Trabzon’dan yola çıkarak düğüne gidiyoruz. Bayrağımızı arabamıza astık, şehitlerimizin anısını yaşatarak yola koyulduk. Barış Pınarı harekatında görev yapan kahramanlarımızın yanına gitmek üzere yola çıktık. Suyumuzu aldık, aracımıza yükledik. Kahramanlarımız operasyona giderken, ‘Biz düğüne gidiyoruz’ demişlerdi. Kahramanlarımız düğünde terlediler, su ihtiyaçları vardır. Biz de bolca su götürüyoruz. Bu vatan toprağı etrafında hiçbir hain barınamaz. Barınmalarına da kahramanlarımız izin vermiyor. İnşallah ülkemizin terör konusunda ki son operasyonu olacaktır. Dağda, taşta aranan hainler şimdi düz ovada kahraman Türk askerinin karşısında. O hainler orada avlanıyor. Kendi kazdıkları çukurlara gömüldüler. 
BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ
Güzel memleketimizde huzurumuzu bozmaya çalışan, dış güçlerin desteklediği tüm hainleri Allah’ın izniyle kahramanlarımız temizlediler, temizlemeye de devam ediyorlar. Kahramanlarımızın yaptığı son terör operasyonu olacaktır. Ben buna yürekten inanıyorum. Her gün doğan güneşin ülkemize daha huzurlu doğması için, ezanların bu vatan topraklarında susmaması için, bayrağımızın her daim topraklarımızın üstünde dalgalanması adına Barış Pınarı harekatında ve tüm operasyonlarda mücadele eden kahramanlarımıza selam olsun. Karadeniz Bölgesindeki vatandaşlarımızın da kahramanlarımıza selamı var. Bu uğurda şehit olan tüm kahramanlarımızı unutmamak adına araçlarımızın arkasında dünya yollarında dolaşıyoruz. Biz bir ölür bin diriliriz. 
HAİNLERİN HAYALİ KELEBEK ÖLÜSÜ KADAR
Bu vatan üzerinde hayal kuranlar, asla hayal kurmasın. Sizin hayaliniz ancak kelebek ömrü kadar olabilir. Kahramanlarımız dimdik ayakta, hainler piyasada yok. Nereye saklanırlarsa saklansınlar, kahramanlarımız fare gibi saklanan hainleri inlerinden çıkarıp yok edecektir. Kahramanlarımızın de Özgür Suriye Ordusu askerlerinde moralleri en üst seviyede. Hainleri dozer gibi süpürerek gidiyorlar. Kaçan kurtuluyor. Kaçamayan leş oluyor. Afrin’de yazılan kahramanlık öyküsü ve başarı gibi Barış Pınarı harekatı da başarı ile sonuçlandı. Hz. Muhammed’in Ordusu, militanları düz ovaya gömdüler.