CHP'nin Adalet Yürüyüşüne Trabzon CHP'den Destek 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Gazeteci  ve CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından CHP tarafından başlatılan ‘Adalet Yürüyüşü’ Sakarya il sınırına dayandı.

chp-adalet-yuruyusu.png

CHP Heyeti Hendek’ te

Günler önce Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmayları tarafından başlatılan ‘Adalet Yürüyüşü’ nde Sakarya İli Hendek İlçesi’nde mola verildi.

Hendek’te Kadıköy Belediyesi tarafından kurulan çadır ve konteynırlarda verilen molada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu istirahatta. Partililer ise, bugün izlenecek olan yol ve güzergah için program yapıyorlar.


Penye ve şapka yaptırdılar

Öte yandan CHP Sakarya İl Teşkilatı CHP’nin ‘Adalet Yürüyüşü’ nün Sakarya ayağı için partililere dağıtılmak üzere ‘Adalet’ yazılı şapka ve penye bastırdılar.

Tüm partililere dağıtılan penye ve şapkalar ile partililer, Sakarya sınırını başlarında, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarının yanı sıra Sakarya Milletvekili Engin Özkoç olduğu halde yürüyerek geçecekler.

Sakarya heyeti kalabalık

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partililerin katıldığı ‘Adalet Yürüyüşü’ne,CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe Başkanları, CHP Sakarya İl Başkanı Ayça Taşkent, yönetim kurulu, Adapazarı İlçe yönetimi ve diğer ilçe yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı.

Heyetin Sakarya geçişi sırasında katılımın daha da yoğun olacağı tahmin ediliyor. 

CHP TRABZON İL BAŞKANI TURGAY GÜNGÖR 
Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğ'lunun "ADALET" yürüyüşünün 15. gününde CHP Karadeniz İl Örgütleri olarak yanındaydık. Hak, hukuk ve ADALET için yapılan bu yürüyüşte, DÜZCE-HENDEK arasını yürüdük. Katılımcıları coşkulu ve kararlı bulduk. Genel Başkanımızı da gayet sağlıklı gördük. Karadenize ve Trabzon'a selamlarını iletti. Hendek'ten tüm dostlara selam, saygı ve sevgi dileklerimle..