CHP;Halk Tepki Göstermese İstismarcı Serbest Kalacaktı 

Trabzon’u küçük bir kız çocuğunu taciz eden şahıs önce serbest bırakıldıktan sonra gelen tepkiler üzerine tutuklandı. Bu duruma tepki gösteren CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Ünsal Demir, “Adaletin geldiği bu durum vicdanları sızlatmıştır. Buradan sayın savcıya soruyoruz bu halk size tepki vermeseydi bu istismarcının kızlarımızın, analarımızın arasında gezmesine izin mi verilecekti veya bu durum sizin çocuğunuzun, eşinizin başına gelmiş olsa aynı kararı mı verecektiniz?” diyerek tepki gösterdi. 

29 Ekim günü Ortahisar, Hızırbey mahallesinde küçük yaşta kız çocuğuna taciz eden ardından sevk edildiği savcılıkça serbest bırakılan ancak taciz görüntüsünden sonra tepkiler üzerine dün gece tekrar gözaltına alınan şahıs, bugün çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Gençlik Kolları üyeleri Adliye önünde basın açıklamasında bulunarak tepkilerini dile getirdiler. 
Bizler buraya Cumhuriyetin teminatı Türk gençliği olarak geldik diyen CHP Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Ünsal Demir. “ Bu sabah uyandığımızda böylesi kötü bir güne başladığımızı tahmin bile etmemiştik. Bizler kadına tacize ve şiddete hayır derken çocuklarımıza taciz haberi ile güne başladık. Belki de bundan daha kötü olanı bu taciz mağdurunun 5 yaşındaki bir kız çocuğu olmasıdır. Bizleri derinden üzen başka bir olay ise Cumhuriyetimizin sayın savcısı bu olayı işleyen sapığı serbest bırakıp daha sonra halktan gelen tepkiler üzerine bu şahsi gözaltına almasıdır. 
HALK TEPKİ GÖSTERMESEYDİ İSTİSMARCI SERBEST Mİ KALACAKTI
Adaletin geldiği bu durum vicdanları sızlatmıştır. Buradan sayın savcıya soruyoruz bu halk size tepki vermeseydi bu istismarcının kızlarımızın, analarımızın arasında gezmesine izin mi verilecekti veya bu durum sizin çocuğunuzun, eşinizin başına gelmiş olsa aynı kararı mı verecektiniz? Yoksa bu şahsın serbest bırakılması nedeni Büyükşehir Belediyesinde çalışması mıdır? Bizler Cumhuriyet Halk Partisi gençleri olarak adaletimize güvenmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.