Parti Meclisi üyelerimiz ve milletvekillerimizle verimli görüşmelerimizin ardından Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldik.

Seçildiğimiz günden bu yana gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin yanı sıra ziyaretlerimizde temas ettiğimiz esnaflarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın bizlere aktardığı sorunlarını ve şehrimizde dile getirdiğimiz problemleri kendi çözüm önerilerimizle beraber Genel Başkanımızla paylaştık.

Ağırlıklı olarak Ortahisar’ın problemleri odaklı, tüm bileşenlerine temas ederek en güçlü ses olacağımızı ifade ediyoruz. Kendileriyle diğer siyasi partilerin yarışamayacağını ifade edenler şunu iyi bilsinler ki; Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar İlçe Başkanlığı olarak kimseyle bir yarış içerisinde değiliz, Trabzon için ortak akılda buluşarak belli bir kesimin değil herkesin mutlu olduğu bir şehir için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Sözümüz söz, Ortahisar’da başarıyı getireceğiz.

Ziyaretimizde Trabzonspor’umuzun Onur üyesi olan Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na formasını takdim etmenin mutluluğunu da paylaşıyoruz.