CHP Grup Başkanı Erdem Önergeyi Verdi Selden Zarar Gören Kulüplere Yardım Yapılacak 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde Bu gün CHP Grup Başkanı Cahit Erdem ,Bağımsız Meclis Üyesi Ali Sağır ve Ak Parti Grup Başkanı Sait Gürsoy'un Ortaklaşa verdikleri Önerge ile Beşikdüzü Futbol Takımlarına Ekonomik Yardım Yapılması sağlandı.
 Aynı Zamanda Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Derneği (ASKF) Trabzon Başkanı olan Cahit Erdem Önerge Trabzon Büyükşehir'de Oylandıktan Sonra Söz Alarak Konu Hakkında Konuştu .

CAHİT ERDEM 
İşte o açıklama;Dün Beşikdüzü İlçemizde tarihinin en büyük sel felaketi yaşandı ve hala yağmur devam ediyor. Akraba ve dostlarımıza moral verelim, yardımda bulunalım diyerek yola koyulduk ama nafile. İlçenin Doğu ve Batı girişleri kapalı, merkezde su 80.cm, elektrikler ve sular kesik. Tek ulaşım yolu Deniz kenarındaki sahil yolu. Diliyorum bu felaketin yaraları kısa zamanda sarılır.  Buradan cep telefonu şarjları henüz bitmemiş vatandaşlarımıza sesleniyorum. Yarın öğlede daha kuvvetli yağmur bekleniyor. Toprak suya doymuş. Dikkatli ve hazırlıklı olalım. Futbol Kulüplerinin Sahaları Çamur Altında Spor Müüdürü En Az Bir Yıl daha Bu sahalar yapılıp Kulüplerin emrine verilemez taşımalı diğer ilçelerde maçlarını antremanlarını yapacaklar dedi. Dere yatağına yakın evlerde oturanlar özellikle tehlike altında. Allah yardımcımız olsun" dedi.