Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz'dan Bakan Soylu'ya Teşekkür 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com   

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz ,Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora ile Çarşıbaşı Yavuz Grup Yoluna yapılmakta olan Asfaltlama için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret ederek teşekkür etmiş ve yolun devamının asfaltlanması için gerekli yardımı istemişti. Başkan Yılmaz Çarşıbaşı'na döndüğünde telefonu çalımış ve karşıdaki ses İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , Bakan Soylu Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz'a Yavuz Köy Grup Yolu İçin gerekli 4 Milyonu gönderdiğini müjdelemişti . İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bu güzel müjdesinden sonra Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz Kendi sosyal hesabından İçişleri Bakanına bakın nasıl teşekkür etti.  İşte o teşekkür . 

ÇARŞIBAŞI BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN YILMAZ 
İÇİŞLERİ BAKANIMIZ, SAYIN SÜLEYMAN SOYLU’DAN BİR MÜJDE DAHA!

6 Temmuz Perşembe günü dün, Milletvekilimiz Salih CORA ile Birlikte ziyaret ettiğimiz İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’ya İlçemize verdiği katkılarından dolayı teşekkür ettik.
Özellikle, Yavuz Grup Yolunda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdikten sonra, devamıyla ilgili destek istedik.
Az önce çalan telefonda Sayın bakanımızın sesini duyunca heyecanlandık; Bakanımız bugün de yolun devamı için 4.000.000(Dört Milyon) TL. daha gönderdiğini müjdeledi.
Hayırlı Olsun Çarşıbaşı.
Minnettarız Sayın Bakanımız, Süleyman SOYLU