Bizim Uşak; ''Ekrem İmamoğlu..?!!''

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

  MHP Trabzon eski il Başkanı ve MHP Trabzon 28.dönem Milletvekili adayı Nihat Birinci sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada İstanbul Belediye Başkan Adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu için artık ''İmamoğlu bizim uşak değil ''dedi.  Bizde noktasına virgülüne dokunmadan o sosyal paylaşımı sizlere aktarıyoruz. 
NİHAT BİRİNCİ 

Trabzon'da doğdu.. İstanbul'a gitti, önce iş adamı oldu.. İş adamlığının yanında Fetö'nün Tv. Kanallarında futbol yorumculuğu yapar oldu..
Akabinde CHP'den Beylikdüzü İlçe Belediye Başkanı oldu.. 


15 Temmuz Fetö darbe girişiminde sokakta değildi, Kılıçdaroğlu'nun yanında da değildi, nerede olduğunu bilen yok..!! 
Belediye başkanlığında en çok ses getiren icraatı, Kıbrıs'ta yıllarca soydaşlarımızın katledilmesinin bir numaralı sorumlusu olan, Rum Başpiskopos Makariosun heykelini ilçeye dikmek oldu..!!


Allah yürü kulum dedi, CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı oldu..
İşe, Hz. İsa'nın doğum günü ve vaftiz edilişinin yıl dönümünde Yeşilköy Ermeni Kilisesinde ayin törenine katılarak başladı..!! 
Bir Tv. Kanalında, PKK'nın siyaset alanında temsilcisi olan siyasi partinin genel başkanı Demirtaş için sorulan soruya, ''siyasette aktif, barışçıl, uzlaşmacı çizgisini beğeniyorum, bana verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ediyorum'' dedi.. (Bu sözleri ile 40 yıldan beri Haçlı dünyası adına ülkemizi bölmek ve parçalamak amacı ile ülkemizde terör yaratarak 40 bin insanımızın ölmesine sebep olan PKK'nın hamileri olan Haçlı dünyasına; ben tam da sizin aradığınız adamım demek istedi..) 
Mitinglerde, ''yurtta sulh, cihanda sulh'' diyerek Fetö amcasına selam çaktı.. 
Seçim propaganda süreci içerisinde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarına gidiyor, Trabzonspor'un kongre delegesi olmasına rağmen Trabzonspor'un maçlarına gidmiyor.. (İstanbul takımlarının taraftarları alınganlık gösterir bana oy vermezler diye bunu yapıyor..) 
Şimdi buradan, bu uşak bizim uşaktır diyen ve İmamoğlu'na oy vermeyi düşünen İstanbul'daki Trabzonlu hemşehrilerime sesleniyorum; BU UŞAK ARTIK BİZİM UŞAK DEĞİLDİR.. BİZİM OLMAKTAN ÇIKMIŞ BAŞKALARININ UŞAĞI HALİNE GELMİŞ BU UŞAĞA SANDIKTA GEREKEN DERSİ VERMELİSİNİZ..
NİHAT BİRİNCİ