5 YILDA YAPTIKLARIMIZI YIKMAKTAN BAŞKA NE YAPTINIZ? 
AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Gören yaptığı yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Ramis Uzun topa tuttu. Gören: “1,5 yılda ne yaptınız Beşikdüzü’ne hangi hizmeti kazandırdınız. Geçmiş 5 yılda yapmadınız ki şimdi 1,5 yılda yapasınız. Gelir gelmez hazır halde bulduğunuz, eşi ve benzeri olmayan Beşikdüzü Kapalı Pazar Yeri ve Otoparkını açmadınız, çürümeye terk ettiniz. Size rağmen zorla açtık ve halkımızın hizmetine sunduk. 6 ayda Ali Şükrü Bey ismine tahammül edemediniz, tabelasını indirdiniz. Diyorsunuz ki meclis kararı yok. Peki sorarım size Adacık Mahallesindeki “Beşikdüzü Belediyesi Halk Plajı” tabelasını Meclis Kararı ile mi astınız?” dedi.
BEŞİKDÜZÜ HALKINDAN NE İSİYORSUNUZ?
İlçe Başkanı Gören açıklamasına şöyle devam etti: “İnşaatı %100 tamamlanmış TOKİ konutlarına vatandaş 6 aydır taksit ödüyor. Taşınmak için sizin keyfinizi bekliyor, siz hala Yapı Kullanma izinlerini vermiyorsunuz. 
Best otelin yerine başlattığımız BEŞ YILDIZLI OTEL inşaatını durdurdunuz. Bunlara bahaneniz hazır. ‘’Mahkeme imar planı için yürütmeyi durdurma kararı verdi’’. 
Peki ilçenin diğer mahallelerinde ki imar planları için de yürütmeyi durdurma ve iptal kararları verdi. İptal edilen imar planlarına göre verilen inşaat ruhsatları için hangi işlemleri yaptınız? Neden işinize geleni durdurup işinize geleni devam ettirdiniz?”
BEŞİKDÜZÜ SİZE YAPILANLARIN ÖNÜNE DUVAR OLUN DEMEDİ
Size çalışır vaziyette para basan bir teleferik bıraktıklarını dile getiren Gören: “Onu da beceremediniz, işletemediniz. İşletmeci firma sözleşme gereği nisan ayı içerisinde vermesi gereken 2019 bilançosunu verdi mi, bu bilançoya göre Beşikdüzü Belediyesine ödenmesi gereken para ödendi mi? Bunlarla ilgili hangi işlemleri yaptınız? 
Almanız gereken paraları almayıp maaş veremiyorsunuz, elinizdeki imkanları belediyenin menfaatine kullanmıyorsunuz. Önceki döneminizde işçilerin ikramiyelerinin hiçbirini vermemiştiniz. Şimdide aynı yöntemi uyguluyor işçilerin ikramiyelerini vermiyorsunuz. 
Beşikdüzü sizden çok fazla bir şey beklemedi ama yapılanların önüne de duvar olun demedi. Beşikdüzü’ne bir çivi çakmadan beş yılı tamamlamıştın. Şimdi de aynı yolda yürüyorsun. Sayın başkan artık birilerinin değil Beşikdüzü’nün başkanı olun” şeklinde konuştu.