Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Karadeniz Bölge Yönetim Kurulu Üyesi  Abdullah Özer Samsun’daki istasyonda muayeneye giren TIR’ına, araçta Türk Bayrağı logosu olmasından dolayı muayenesinin onaylanmamasına sert tepki gösterdi
BAYRAK ŞEHİDİMİZİN ÖRTÜSÜ
Özer, araç muayene istasyonun çağrı merkezini arayarak görevliye, ‘Türk Bayrağından ne istiyorsunuz’ diyerek “Türk Bayrağı bizim kahraman şehidimizin örtüsüdür. Aracımızın sağında ve solunda 30 santimetre ay yıldızdan kim ne istiyor. Alman markası olan Tüvtürk bizim araçlarımızdan bu bayrağı niye söktürüyor. Böyle bir yetkiniz var mı?” dedi.
SÖKTÜRENLER VATAN HAİNİDİR
Özer, “61 K 15555 plakalı aracımız şu anda istasyonda tekrar muayeneye giriyor. Arabalar üzerinde değişik  resimlerle muayeneye giren araçlara şahit oluyorum. 30 santimetre ayyıldızdan kim rahatsız oluyorsa ülkeden gitsin. 30 cantimlik bir bayrak araca nasıl renk değişikliği veriyor. Ben bu bayrağı aracımda aksesuar olarak kullanmıyorum. Bayrağın dalgalanması için şehit veriyoruz. Ulaştırma Bakanlığını da arayıp konuyu ileteceğim. İstasyona yakın olsam o istasyona geleceğim ve o aracımı oradan kaldırmayacağım. Bayrak nasıl bir renk değişikliğine sebebiyet veriyor da ağır kusur veriliyor. Türk bayrağından daha güzel bir renk mi var da renk değişikliğine sebebiyet veriyor. Paramızı alıyorsunuz. Paramız size haram olsun. Türk Bayrağına hainlik yapıyorsunuz. 3 metrekare kupası olan bir araçtaki Ayyıldız logosunu siz nasıl söktürüyorsunuz” diye konuştu.