Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile birlikte sabah saatlerinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezi’ne giden Başkan Zorluoğlu, bir süre önce şehrimizde kampa giren Salon Hokeyi Milli Takımı sporcuları ile kahvaltı yaptı. Kampın son gününde sporcularla buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, tüm takıma sonsuz başarılar diledi. Başkan Zorluoğlu, Trabzon’da kamp yapan Hokey Milli Takımı’nı Avrupa Şampiyonası C2 finallerine katılmak üzere İsviçre’ye uğurladı.
 
Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen kahvaltıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Gençlik Spor İl Müdürü Birdal Öztürk de katılarak sporculara destek verdi. Trabzon'da bir süredir kampa giren Salon Hokeyi Milli Takımı, bir üst lige yükselmek için sürdürdüğü çalışmalarını tamamladı ve 17 Ocak 2020'de başlayacak şampiyona için İsviçre’ye hareket etti. Avrupa Şampiyonası C2 finallerinde başarılarına bir yenisini daha eklemenin hesabını yapan Salon Hokeyi Milli Takımı, şampiyonada ilk ikiye girip bu branşta en üst organizasyon olan C1 Ligi’ne yükselmeyi hedefliyor.
 
GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLİYORUM
Salon Hokeyi Milli Takımı sporcuları ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu “Sayın Valimiz ve şehrimizin ileri gelenleri ile sporcularımıza kamplarının son gününde destek vermek istedik. İsviçre’de gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonası’nda Salon Hokeyi Milli Takımı sporcularımıza ve teknik ekibimize gönülden başarılar diliyorum. Yoğun bir kamp dönemi geçiren sporcularımızın en iyi sonuçla ülkemize döneceklerine inancım tam” ifadelerini kullandı.