Başkan Zorluoğlu'nun Kampanyasına İlk Destek Başkan Usta'dan 

‪"Tebrikleriniz Trabzonspor'umuza Desteğe Dönüşsün" kampanyamıza desteklerini belirten, dekontlarıyla hayırlı olsun ziyaretimize gelenlerle Fotoğraf çektirip sosyal medyada fotoğrafımızı paylaşacağım diyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun kampanyasına ilk katılan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta oldu. 

Başkan Usta Murat Zorluoğlu'na gönderecek olduğu çiçek parasını Trabzonspor'a yardım yaparak makbuzunu Başkan Zorluoğlu'na getirdi. Zorluoğlu'na makbuzu veren Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta Çiçeği burnundaki Büyükşehir Belediye Başkanı ile fotoğraf çektirip sosyal medyasında yayınladı. Başkan Zorluoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ile fotoğraf çektirip sosyal medyasından yayınlayarak şu kısa açıklamayı yaptı. 
MURAT ZORLUOĞLU ; 

‪"Tebrikleriniz Trabzonspor'umuza Desteğe Dönüşsün" kampanyamıza desteklerini belirten, dekontlarıyla hayırlı olsun ziyaretimize gelen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ve oda üyelerimize teşekkür ederim.‬