Başkan Mümin Nuhoğlu'na İhbar Yağıyor 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Cumhur İttifakı MHP'li Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu'nun ilk icraatı vatsap İhbar hattı kurup Çarşıbaşı halkına bunu ilan etmesi oldu. Çiçeği burnundaki Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, ilk adım kurallara uyan bir Çarşıbaşı halkı diyerek yola çıktığını ,Kural yoksa kanunda yok ,kanun yoksa düzeninde olmayacağını ifade ediyor. 
Makamında ziyaret ettiğimiz Başkan Nuhoğlu'nun Çarşıbaşı için uygulamaya koyduğu aslında Çarşıbaşı Halkının isteği. Başkan Nuhoğlu haftalar önce Çarşıbaşı Belediyesinin ve Kendi sosyal hesabından duyurmuş olduğu  0541 484 19 54 numaralı Watsap ihbar hattına bugüne kadar en fazla gelen şikayet sokak ve kaldırım işgali olmuş. 

KALDIRIM VE SOKAK İŞGALLERİNE SON VERECEĞİZ 
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, haftalar önce uygulamaya koyduğumuz watsap ihbar hattına gelen mesajları görmelisiniz sokak işgali ve Kaldırım işgallerinden oluşuyor. Esnaf mağdur ,vatandaş mağdur bunun kar edeni yok insanlar düzensizlikten işyerlerinde satış yapamıyor. Başkan Nuhoğlu her sabah evimden Annem babam ile kahvaltı yapıp çıkıyorum sonrasında Çarşıbaşı halkımı ve Esnafımı ziyaret ede ede ancak saat 09.30'da Belediyeye gelebiliyorum . Nuhoğlu halkımla her türlü sıkıntısını dinleyip istişare ettikten sonra güne başlıyorum . Bakıyorum vatandaşın yapmış olduğu ihbarlarla Esnafın yapmış olduğu şikayetler örtüşüyor. Şehrimizde sokaklarda gelişi güzel araç parkı ve kaldırım işgallerine neşteri vuruyoruz anonslarımıza başladık . Herkes aracını belirlediğimiz otopark alanlarına park edip ilçenin içinde dilediği kadar alış veriş yapıp zaman harcayacak . Başkan Nuhoğlu ,Çarşıbaşı Halkı modern halktır koyular kanun ve kurallara uyacağından hiç şüphem yoktur. Amacımız halkımıza daha güzel yaşanabilir bir Çarşıbaşı sağlamaktır .

BAŞKAN NUHOĞLU; EĞİTİM ŞART 

Nuhoğlu en büyük önceliğinin Eğitim olduğunu her defasında vurgularken Amerika ve siyonist israilin Demokrasi getireceğiz diye girdikleri ülkelerde önce özgürlüklerin sonra Eğitimin sonra  ise savaşçı ve huzursuz toplumlar yarattıklarını ifade etti. Unutulmasın gezi olayları ve benzeri olaylar ile ülkemizde de her defasında denen bu ayak oyunları ne ilk ne son nede bundan sonra bitecektir amaçları daha fazla demokrasi adı altında toplumlara yaptıklarını biz Türklere yapmak Ortadoğu'yu ve Dünyayı tamamen hapsetmektir . Uyanık olamamız lazım her denilene kanmamalıyız Demokrasi adı altında gelecek hainliklere asla ve asla pirim vermemiz lazım .

İSTANBUL'DA YAŞAYANLAR UNUTMASIN

24 HAZİRAN'DA PİŞMANLIK PARA ETMEZ 

Nuhoğlu bugün İstanbul'da oynana oyunda bunun bir benzeri bizim tanıdığımız daha düne kadar hiç bir malı mülkü olmayan İmamoğlu ve Ailesini mal ,mülk ve para zengini yaparak boyayarak halkımıza sunmaları bunun bariz göstergesidir . İstanbul ve diğer illerdeki halkımız çok uyanık olmalı yıllardır yapılan en kaliteli hizmetin daha kalitelisinimi yapacak İmamoğlu ,hemde arkasında iktidar gücü olmadan Beylikdüzü ilçesinde ne yaptı ki İstanbul Büyükşehir Beeldiyesini kazanırsa ne yapacak yapmayın lütfen şaşırmayın İstanbul Halkını Çöp dağlarından kurtaran ,Susuzluktan kurtaran ,Yolsuzluktan Kurtaran,Haliç'i çamurdan kurtaran pis kokudan kurtaran Halkalı'da patlayan Çöp Dağlarını Ümraniye'de patlayan Çöp Dağlarını,İstanbul'a Bolu'dan melen Çayından getirilen suyu,Boğaz Köprülerini,Metrobüsleri,Metro İstasyonlarını ,Boğaz Alt geçişlerini bu hükümet yapmadımı . 23 Haziran'da Oyunuzu Binali Yıldırıma verin 24 Haziran'da hayatınız kararmasın .