Onbir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifin rahmet ve bereket ayı olduğunu ifade eden İl Başkanı Dr. Mumcu "başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından Kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayının şehrimize, ülkemize ve tüm İslâm Âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Yüce Allah bizlere bu ayın rahmet ve bereketinden istifade etmeyi nasip etsin."dedi. 

Ramazan-ı Şerifin millet olarak ve İslam dünyası olarak kardeşliğimizi pekiştireğini belirten İl Başkanı Dr. Mumcu şunları söyledi: "Mübarek ramazan ayı kardeşliğimizin pekişmesi nde dostluk ve muhabbetin artmasında önemli bir manevi iklimi oluşturmaktadır. 'Komşusu açken yatan bizden değildir' anlayışıyla birlikte her zaman insanlara ve insanlığa yardım etme gayretimiz mübarek Ramazan Ayında da artarak devam edecektir. Her zaman olduğu gibi milletimizle ihtiyaç sahipleri ile Allah'ın bize nasip ettiklerini paylaşmaya ne kardeşliğimizi pekiştirmeye devam edeceğiz."

Ramazan ayında da çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceklerini belirten il başkanı Dr Mumcu "AK Parti olarak her zaman sahada olmaya devam edeceğiz. Kapı kapı dolaşarak herkesin derdini dinleyeceğiz herkesin mutluluğuna ve acısına ortak olacağız ve sorunların çözümü için samimiyetle emek harcayacağız. Allah'a şükürler olsun ki bir Ramazan'ı Şerife daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan-ı Şerif'in manevi ikliminde sevgi, saygı ve muhabbetle milletimizle hemhal olmaya gayret edeceğiz. Yüce Allah şimdiden tutacağımız oruçları kabul, sofralarımızı bereketli eylesin inşallah." ifadelerini kullandı.