Başkan Kara ve oda başkanlarından Tonya’ya tebrik ziyareti

 TESOB – Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve beraberindeki oda başkanları, Tonya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevine seçilen Hasan Lermi’ye görevinde başarılar diledi.

 EMEKTAR BAŞKAN HİNKAR LERMİ’YE PLAKET

Tonya Esnaf ve Sanatkârlar Odası 2018 yılı olağan genel kurulu TESOB Başkanı Metin Kara’nın divan başkanlığında gerçekleştirildi. Kongrenin açılışında Başkan Kara, uzun yıllardır Tonya Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı görevini yürüten ve bu kongrede yeniden aday olmayan Hinkar Lermi’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Tek listeyle gidilen kongrede Tonya Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığı görevine Hasan Lermi seçildi.

TESOB Başkanı Metin Kara, beraberinde TESOB Başkanvekili ve Trabzon Matbaacılar, Ciltçiler ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Özcelep, TESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Beşikdüzü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Günaçtı, TESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turan Kaynar, TESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Sürmene Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ekrem Yılmaz,

Trabzon Elektrik ve Radyocular Esnaf Odası Başkanı Rüstem Şal, Beşikdüzü Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Coşkun Zihni ve Maçka Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Konak ile yeni başkan Hasan Lermi ve yönetim kuruluna tebriklerini ileterek, görevlerinde başarılar diledi.