Geçtiğimiz gün Trabzon'a gelerek bir dizi temaslarda bulunan Başkan Aydın Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Beşikdüzü Kaymakamı Öner Öztürk,Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan,Trabzonspor Yöneticileri ,Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hacinail Altunay,Hekimoğlu Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu,İçişleri Bakanı Danışmanı Ali Faik Hacialioğlu ,Gönüllü Trabzonsporlular Platformu Başkanı Kemal Abdioğlu ve birçok STK'yı ziyaret etti. Başkan Aydın ve Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç ile pandemi dolayısı ile Mardin -Trabzon kardeşlik köprüsünün 2021 yılı planı masaya yatırıldı.

 3 bini aşkın üyesi ve 127 Trabzonspor delegesiyle sadece Mardin değil Siirt, Şırnak, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa ve Batman’da Trabzonspor’u temsil ettiklerini belirten Mardin Kızıltepe Trabzonspor Derneği Başkanı İbrahim Aydın “Soyadı gibi Genç bir başkanımızla bir araya gelmek bana mutluluk verdi. Gösterdiği ilgi ve samimiyete teşekkür ederiz. Bizler Mardin’de Trabzonspor sevdasını tam kalbimizde yaşıyoruz. İstiyoruz ki bu sevda sadece futbolda değil her alanda gelişsin ve büyüsün.İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun izni ile başlatılan Trabzon Mardin kardeşlik projesinin pandemi nedeni ile devamı için Ortahisar Belediye Başkanımızı bu anlamda tekrar Mardin’e davet ediyoruz” dedi.

BAŞKAN GENÇ'TEN MARDİN HALKINA SELAM
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç de yaptığı açıklamada Mardin  Trabzonsporlular Dernek Başkanı ve Kardeşlik köprülerimizin en önemli paydaşı olan çok kıymetli dostumuz İbrahim Aydın beyi misafir ettik.Milli birliğimize,dayanışmamıza,kardeşliğimize ve Trabzonspor’umuza desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyor ve güzel Mardin’imize yürekten selamlarımı gönderiyorum.