CHP ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI OYMAN ; 

Bu paylaşıma iyi bakın!

Borç söz konusu olmuşken öncelikle "sıfır" bir belediyeyi 5 yıl içerisinde 100 milyon TL borçlandıran ve halen borçlanma yetkisi talep eden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 1999 yılının ülke borcunu öne atarak 2020 yılının dış borcunun katlandığını unutmuş. İlerleyen zamanlarda bu borçlanma ile giderse belediye çalışanlarının maaşlarının durumunu öncelikli olarak düşünmelidir.

Son seçimlerde 57000 oy alan CHP grubuna sahip bir meclis ve Ortahisar halkı olduğunu hiçe sayarak bu ülkenin değeri olan, Başbakanlık yapan, partimizin önceki Genel Başkanlarından Merhum Sn. Bülent Ecevit'e karşı yapmış olduğu yakışıksız bu paylaşımı CHP Ortahisar İlçe Örgütü olarak kınıyoruz.

Kendi halkının ihtiyacını karşılayamadan Dünyanın en büyük ekonomisine sahip ABD'ye ve bir mektupla "don't be fool" diyerek ülkemize hakaret eden Amerikan başkanına gönderilen yardımın gözünüzde olan değeri kadar öncelikle Ortahisar halkının çağrılarına kulak vermenizi tavsiye ediyor, yakışıksız paylaşımı derhal kaldırarak tüm ülkeden özür dilemenizi talep ediyoruz.

İŞTE O PAYLAŞIM 

CHP Ortahisar İlçe Başkanı
Fatih Suat OYMAN