1355 yataklı Bursa Şehir Hastanesi ve İstanbul-İzmir Otoyolu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı coşkulu bir törenle açıldı. Başkan Erdoğan, "Bugün anlamlı bir gün. Bugün bir tarih yazıyoruz. İstanbul'u İzmir'e farklı bir şekilde bağlıyoruz. Bir diğer taraftan da Bursa'ya muhteşem bir şehir hastanesi kazandırıyoruz. Bu işi, bu projeleri eleştirenler oldu. Bunların kim olduğunu biliyorsunuz değil mi?" dedi. Ayrıca, Başkan Erdoğan, İstanbul-İzmir otoyolunun ve Bursa Şehir Hastanesi'nin binlerce kişiye istihdam sağlayacağını müjdeledi. Son olarak Başkan Erdoğan, Fırat'ın doğusuna gireceğiz, Rusya ve ABD ile paylaştık" açıklamasını yaptı.

‪“Yol medeniyettir”. Türkiye’nin bütün bölge ve illerini birbirine bağlayan, bölünmüş, modern yollarla, büyük başarı sağladık. 
Ülkeyi baştan başa illeri ilçeleriyle gezen birisi olarak buna şahitiz. Şimdi de canımızdan bezdiren İstanbul- izmir yolu açıldı. 
Eleştirenlere bakmayalım. Gerçekten  memleketimizi her alanda kalkındıracak, lazım ve çok büyük projeler bunlar...Hayırlı olsun. 
Teşekkürler Cumhurbaşkanımız’a, Eski Bakan Binali Yıldırım’a, Bakan Mehmet Cahit Turhan ile Genel Müdür Abdülkadir Uraloğlu ve ekibine, yüklenici firma ve çalışanlarına...