Başkan Çebi; ”Biz Bu İşe Gönlümüzü Verdik”

Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, MHP İlçe Başkanı Hasan Demiray, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi, Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu, Ak Parti ilçe teşkilatı ve MHP ilçe teşkilatı ile birlikte öncelikle ilçe merkezinde esnaf ve kurum ziyareti gerçekleştirdiler. Daha sonra Erenler ve Küçük Cimla mahallelerinde ev ve çay ocakları toplantıları gerçekleştirdiler.

Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti’den Araklı Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Recep Çebi, seçim çalışmaları kapsamında ev ve mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalarını ve hedeflerini anlatıyor. Sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütleri başta olmak üzere kentin muhtelif bölgelerinde ticaretini sürdüren esnafları iş yerlerinde ziyaret eden, vatandaşlarla ise düzenlenen toplantılarda bir araya gelip sohbet eden AK Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, “ Çıktığımız kutlu hizmet yolunda Araklı’mızda 7’den 70’e girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Araklı’da yeni bir tarih yazmak ve rekor seviyesinde oy alabilmek adına kapı kapı dolaşıp, yeni projelerimizi kıymetli hemşehrilerimize detaylı olarak anlatmaktayız.” şeklinde konuştu.

31 Mart seçimleri Türkiye’nin gelişmesi ve bölgesinde lider olabilmesi adına önemlidir, bizlerde Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yerelde ki elini güçlendirmek için Araklı’da yeni bir rekor kırmak ve en fazla oyu alabilmek adına İl ve İlçe Teşkilatımızla birlikte hareket ederek, kapı kapı dolaşıp, vatandaşlarımızın gönül dünyalarında daha fazla yer edinmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri, mahalle muhtarlıklarını tek tek gezerek yeni projelerimizi anlatıyoruz, vatandaşlarımızla gerek evlerinde gerekse de sitelerde yaptığımız toplantılarda bir araya gelerek Araklı’yı daha fazla büyütmek için desteklerini istiyoruz. Hemşehrilerimizi gönülden dinlemeye, tevazu, samimiyet ve gayret ile yürekten çalışmaya büyük bir inanç, azim ve gayretle devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında samimiyetleriyle içimizi ısıtan vatandaşlarımıza ve esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum. 31 Mart akşamı inşallah mahcup olmayacağız ve kıymetli hemşehrilerimizin dua ve destekleriyle Araklı’da yeni bir destan yazacağız. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.” diye konuştu.