Başkan Orhan Bıçakçıoğlu Milletvekillerine Cevap Vermem 


Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Sel Felaketinde Şehri Çamur ve Sel Sularının altında kalan Beşikdüzü Belediye Başkanı Eski Milletvekili Orhan Bıçakçıoğlu ile  CHP Milletvekili Haluk Pekşen'in Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde Beşikdüzü İçin Yaptığı o Açıklamadan sonra Sel Felaketinin yaşandığı Halkın ve Esnafın Tamamen İflas Ettiği Beşikdüzü'ne giderek görüştük  .

www.trabzonhaber24.com Haber Merkezi Olarak CHP Trabzon Milletvekili Av.Haluk Pekşen'in İddia ettiği Beşikdağı'na Çıkarak Yapılacak Olan Teleferik İçin Açılan Teleferik Ayaklarının yerini ve Çıkartılan Malzemeyi yerinde inceledik . Yapmış olduğumuz araştırmalarda CHP Milletvekili Haluk Pekşen'in iddia ettiği gibi Beşikdağı'nda Teleferik İçin Ayak Dikilmediği ve Toprak malzeme Çıkartılmadığına şahit olduk . Beşikdağı Teleferik Projesi için sadece Sahilde İş Makineleri ile Fora Kazık Dikme İşlemleri Yapıldığını gördüğümüzde olayın CHP Milletvekili Av.Haluk Pekşen'in anlattığı gibi olmadığınıda öğrenmiş olduk. Tüm bu Araştırmalarımızdan sonra Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu'na Zor Şartlar Altında Ulaşarak Milletvekili Pekşen'in Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde Beşikdüzü İlçesi İçin Yapmış Olduğu O Açıklamayı Sorduk . 

BEŞİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ORHAN BIÇAKÇIOĞLU

Biçakçıoğlu ;Yapım Gereği Belediye Başkanı Olduğum İçin Hiçbir Milletvekili'ne cevap vermem kendi açıklamaları kendilerini bağlar CHP Trabzon Mülletvekili Sayın Haluk Pekşen'i bu açıklamalarından sonra Aradım Ona Beşikdüzü hakkında daha emin bilgiler almasını söyledim . Ayrıca Beşikdağı ve Teleferik Hakkında daha doğru ve düzgün bilgi aldıktan sonra 24 sat içerisinde yeni bir açıklama yapmasını istedim dedi. 

Başkan Bıçakçıoğlu Ayrıca Böyle tartışmalara hiç girmek istemiyorum Görüyorsunuz Felaketi yaşamaktayız Allah Razı Olsun Trabzon Büyükşehir Belediyemiz, Diğer Tüm ilçe Belediyelerimiz ,İl AFAD,AKUT ,SÜR-AK ,Kızılayı'mız burada Hep Birlikte el ele verdik Şehrimizi Yeniden ayağa kaldıracağız . Devletimiz büyük halkımızın zararını temin edecekler Esnafımızın Borçlarını Öteleyecekler zararlarını ödeyecek halkımızın göz yaşı dinecek dedi. Başkan Bıçakçıoğlu Sayın Bakanlarımız Süleyman Soylu ve Nurettin Çaanıkli olay Gününün hemen sonrasında İlçemize gelerek Halkımızla bire bir görüştüler Felaketin derinliğini kendi gözleri ile gördüler ,Trabzon Valimiz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız ise Sel Olduğu günden beridir İlçemizde Kriz masası Oluşturdular ve Yanımızdan hiç ayrılmadılar Beşikdüzü Halkınin Mutluluğu için kim çalışıyorsa Allah Razı Olsun . Başkan Bıçakçıoğlu Mal zararı geri gelir Devletimiz büyük, Yedi Cihana yardım yapıyor Beşikdüzü İlçesinede yapar , bizim asıl üzüntümüz 3 Tane Canı Toprağa verdik Allah Rahmet etsin Ailelerine ve biz sevenlerine sabırlar versin dedi. 

ŞİMDİ GERİYE DÖNELİM CHP MİLLETVEKİLİ AV.HALUK PEKŞEN'İN AÇIKLAMALARINI YENİDEN OKUYALIM 

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen ; “Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun, ölen vatandaşlarımıza ise rahmet diliyorum. Felaketin boyutu büyük. Ama bunu sahil yolunun yapımına bağlamamak lazım. Bu doğal afet değil, bu ihmalin sonucudur. Burada sorun yeni yapılmakta olan Beşikdağı teleferiğinin çıkarılan hafriyatlarıdır. Bunlar kaldırılamadığından yağmur onları götürüp derelerin ve menfezlerin önüne yığdı. Bazı ağaçlar da set oluşturunca kısa sürede ilçe göl haline dönüştü. Acilen önlemler artırılmalı ve Beşikdüzü’nün yaraları sarılmalıdır.”  Diye açıklamada bulunmuştu.