Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk'ün yeniden aday olduğu tek listeli genel kurul Türkiye'nin 81 ilinden muhtarların katılımıyla yapılacak.  
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk Türkiye'de demokrasinin mihenk taşı olan özellikle son dönemde kıymeti değeri önceki dönemlere nazaran daha çok bilinen muhtarların başkentte buluşacağı genel kurula tüm muhtarları davet etti.
 
AKTÜRK, ‘’BİZLERİ BU MAKAMDA TEKRAR GÖRMEK İSTEYENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM’’
Aktürk kendisine gösterilen yoğun teveccühe de teşekkür ederek ‘Bizleri bu makama bir dönem layık gören çok kıymetli muhtarlarımız yeni dönemde de yeniden aday olmam yönünde ısrarcı oldular. Bizler makamlardan güç alan değil makamlara güç veren bir hizmet anlayışını benimseyen yapıya sahip milletine hizmetkar olma yolunda gayret gösteren bireyleriz.
Bu uğurda hizmetlerimizi takdir edip bizleri bu makamda yeniden görmek isteyen tüm muhtar arkadaşlarımıza, kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyor, tüm muhtarlarımızı bayram havasında gerçekleştireceğimiz genel kurulumuza davet ediyorum. Genel kurulumuzun ülkemize milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim’’ dedi.