Bakan Albayrak’ın En Mutlu Günü 

Bakan Berat Albayrak Doğduğu ilçe olan Dernekpazarı’na bir eser kazandırmanın mutluluğunu yaşadı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak çeşitli ziyaretlerden bulunmak üzere geldiği Trabzon’da Dernekpazarı Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı konuşmada “Trabzon’da ve ilçelerde doğalgazın yaygınlaşması için büyük gayretler gösterdiniz. Bu tesisin yapılmasına karar verip desteği temine dip ve gerçekleştirilmesini sağladı. Seçimlerde yeni zafere imza atmaya hazır olacağız” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta yaptığı konuşmada “Hükümetimiz döneminde Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte bu ülkede iz bırakıyoruz. Trabzon’da da yaptığımız spor salonlarımız ve spor tesislerimizle Trabzon olimpiyat şehri oldu. Bugün burada gençlik merkezinin açılışındayız. Buranın yapılmasına yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz. Sizinle daha çok birlikte olmak istiyoruz. Bu gençlik merkezinin hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu yaptığı konuşmada “Bugün burada sabırsızlıkla bakanımızı bekliyorsunuz. Bu güzel eserin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Sayın Bakanımız işin takipçisiydi. Tekrar emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.