Bahçeli'den MHP Trabzon Teşkilatına İstanbul Emri 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 81 İl Teşkilatına olduğu gibi MHP Trabzon Teşkilatına gönderdiği direktifle 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimlerinde Ak Parti İstanbul Belediye Başkanı Binali Yıldırım'ı desteklemek için sahada çalışmaya İstanbul'a gidin dedi. Bahçelinin bu çağrısına MHP Trabzon Teşkilatında olumlu cevap geldi. 

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım imzalı bir basın bildirisi göndererek MHP Trabzon Teşkilatının Genel Başkanları devlet Bahçelinin emrini yerine getireceklerini ifade etti. 

İşte o Basın Bildirisi. 

BEKİR SIKI TARIM MHP İL BAŞKANI 

23 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine Cumhur İttifakı kapsamında destek vermek amacıyla, Genel Başkanımızın direktifleri doğrultusunda, İl Başkanımız Sayın Bekir Sıtkı Tarım başkanlığında 8 kişiden oluşan il yönetim kurulu üyeleri ile İstanbul iline gidilecekler. 

İstanbul ilindeki çalışmalara 25 Mayıs Cumartesi günü Sultanbeyli Trabzonlular Derneğinin yemeğine katılım ile başlanacaktır. Seçimlere kadar İstanbul ilindeki çalışmalar kesintisiz sürdürülecektir.