Bahar Ayvazoğlu;Bu Şehir Provokatörlere Osmanlı Tokadını Yapıştırır

Haber: Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com 

Zihin bulanıklığı ne kadar örtmeye çalışsanız da dil bulaşıklığı ile kendini gösterir

  CHP'li Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın 9 Kasım’da Kadir Mısıroğlu’nu ziyaret etmesini bahane ederek Trabzonlu vatandaşlara hakaretler yağdırdı. Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 80. vefat yıl dönümünde yapılan ziyareti eleştirme gayesini fırsat bilen Aygün, Kadir Mısıroğlu’nu tarif ederken “Trabzonluluğuna” özellikle vurgu yaparak bir skandala imza attı.Skandal sonrası Türkiye'nin topyekün ayağa kalkması ile birlikte   CHP'li Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün de çark ederek yapmış olduğu açıklamanın yanlış olduğunu Trabzonlulların Kurtuluş savaşında gösterdikleri mücadeleyi anlattı .Her Trabzonlu gibi bu anlatılanların artık bir işe yaramadığını zihinlerin artık bulandığını bilen Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu şu açıklamayı yaptı. 

BAHAR AYVAZOĞLU ; 

CHP Milletvekili İlhami Özcan Aygun'un cehalet yüklü konuşması da zihin dünyasının tezahürüdür ve Trabzon, kendisinin özrüne tenezzül etmeyecek kadar asil ve erdemlidir.

Bahar Ayvazoğlu;Bu Şehir Provokatörlere Osmanlı Tokadını Yapıştırır
Meczuplukla eşdeğer böyle bir açıklamaya tanık olan bu şehrin tarihi; bölücülere, hizipcilere, provokatörlere yapıştırdığı Osmanlı tokadının gücüyle müsemmadır.

4000 yıllık kadim bir medeniyetin mensupları Kurtuluş Savaşı'nda nerede olduğunu, ne yaptığını bu milletin değerleri ile oynamaya kalkışanlara anlatmak zorunda bile değildir.

Bir özürle geçiştirilemeyecek bu fütursuzluğun meclis çatısı altında temsil edilmesi ayrıca tartışılmalıdır.

Bahar Ayvazoğlu
Trabzon Milletvekili