Araklı'ya Bunlar Yakışmadı !

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Araklı Liman bölgesinde sahile konulan oturma banklarına yapılan çirkin saldırı maalesef üzüntü verici.
Kamu Malına zarar Kim, neden, niye yapar?

Araklı halkının talepleri doğrultusunda gezme, dinlenme, piknik ve sosyal kullanım amaçlı sahile yerleştirilen banklara bu şekilde zarar verilmesi izah edilebilir bir durum değil.
Vatandaşın cebinden, belediyenin kasasından çıkan paralarla yapılan bu hizmetlere yapılan bu çirkin saldırıyı kimler neden yapmakta hala bilinmiyor. Geçtiğimiz günlerde Yolgören Mahallesi sahil kesimindeki Milyarlarca lira ödenerek yapılan Parkta bulunan Ahşam masa ve oturma banklarını yakarak izgara yaptıkları zihnimizden silinmeden bir ikinci çirkin saldırının yapılması kafalarda soru işareti oluşmasına sebep vermekte . Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'nin büyük uğraşlarla şehre kazandırdığı bu şehir mobilyalarına kim veya kimler neden saldırıda bulunuyor. Amaç Araklı'da Belediye Başkanı Çalışmıyor birşey yapmıyor algısı oluşturmak olduğu konusunda tüm halk tam fikir .
Araklı halkı Kamu malına zarar veren kişi veya kişileri tespit edip gerekli cezayı işlemlerin yapılmasını ,olaylara şahit olan kişilerinde olaylara duyarsız kalmamasını istiyor.