Akyazı'da Türk Bayrağı göndere çekildi

Türkiye-Rusya müsabakası öncesinde Akyazı'da bulunan 61 metre uzunluğundaki Trabzonspor bayrağı gönderine Türk Bayrağı çekildi. 
UEFA'nın rekabeti arttırmak amacı ile ilk kez düzenlediği UEFA Uluslar Ligi'nde bu akşam Türk A Milli Futbol Takımı ve Rusya saat 21.45'te karşı karşıya gelecek. 
Şenol Güneş Spor Kompleksi içinde yer alan Medical Park Arena'da oynanacak müsabaka öncesinde Ortahisar Belediyesi Türk Milli takımına jest yaptı. Belediye tarafından Akzayı'ya dikilen 61 metre uzunluğundaki gönderde yer alan Trabzonspor bayrağı değiştirilerek yerine Türk bayrağı göndere çekildi. 
Karşılaşma öncesinde Türk milli takımına moral vermek amacıyla Akzayı'da Türk bayrağını göndere çektiklerini belirten Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "Türkiye- Rusya müsabakasının Trabzon'da oynanmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Medicalpark Arena Stadı ilk defa Türkiye-Rusya maçına ev sahipliği yapacak. Şehrimizin tanıtımı açısından bu maçı çok önemli olarak görüyoruz. Mümkün olduğunca Trabzon'umuzu e güzel şekilde tanıtmaya gayret edeceğiz. Umarım çok güzel ve heyecan verici müsabaka olur ve Rusya'yı yenerek UEFA Ulusal Ligi'ne iyi bir başlangıç yaparız." diye konuştu.