Aktürk'ten Genç'e Teşekkür Ziyareti 
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanlığı'na seçilen Bekir Aktürk, muhtarlarla birlikte Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'i ziyaret etti. Geçen hafta sonu gerçekleştirilen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Kurulu'na tek liste ile katılan Bekir Aktürk oyların büyük çoğunluğunu alarak genel başkan seçilmişti.

Başkan Genç'e bugüne kadar kendisine vermiş olduğu  desteklerden ötürü teşekkürlerini ileten Aktürk, "Başkanımız Av. Ahmet Metin Genç ile bugüne kadar uyum içinde çalıştık. Muhtarlarımızın sorunlarının çözülmesinde gerekse vatandaşlarımızın taleplerinin yerine getirilmesinde eşgüdüm içerisinde çalışmalarımızı yürüttük. Bundan da çok mutlu olduk. Gerek Trabzon Muhtarlar Federasyonu olarak gerekse şimdi seçildiğim Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu başkanı olarak birlikte yapacağımız çok işler var. Temel gayemiz halka hizmettir. Trabzon'umuzun ve muhtarlarımızın sorunlarını çözümünde bugüne kadar gösterdiğimiz performansı daha ileri noktalara taşımak için elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız. Başkanımız sağ olsun, bugüne kadar desteklerini bizden esirgemedi, karşılıklı anlayış ve hoşgörü içinde çalışmalarımızı yürüttük ve bugünlere geldik. Artık Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu olarak bütün muhtarlarımıza hizmet edeceğiz... Türkiye'nin her tarafında yer alan muhtarlarımızın birbirleriyle olan ilişkilerini ve bağlarını daha kuvvetlendirmek için yeni projeler geliştireceğiz. Bu konuda da herkesin desteğine ihtiyacımızı var." diye konuştu. 
AKTÜRK'E GÜVENİM TAM
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ise Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı seçilen Bekir Aktürk'ü tebrik ederek, "Trabzon'dan bir muhtarın Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı seçilmesi hiç şüphesiz ki, önemli ve değerli bir olaydır. Ülkemizin her bölgesinde vazife üstlenen muhtarımız bizim için aynı değerdedir. Son yıllarda Türkiye'nin farklı bölgelerinde görev yapan muhtarlarımız arasında federasyonlarımızın  ve konfederasyonumuzun öncülüğünde güçlü ve sağlam ilişkiler kuruluyor. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin pekişmesi, kardeşlik bağlarımızın kuvvetlenmesi açısından bu ilişkileri çok değerli buluyorum. Ülkemizin en ücra köşesinde görev yapan muhtarımıza ulaşıp sağlam ilişkiler kurmalıyız. Bu anlamda konfederasyon başkanlığına seçilen Bekir Aktürk Bey'e olan güvenim de tamdır. Yeni projeler ve faaliyetlerle muhtarlarımız arasında gerekli eşgüdüm ve uyumu sağlayacağından eminim." sözlerine yer verdi.