AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Sırrı Eren ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Ziyarette konuşan Milletvekili Cora, “Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelmekten son derece memnunum. Şehrimizin devam eden mega projeleri ve diğer yatırımlarla ilgili bilgilendirme yapma, ülke ekonomisindeki gelişmeler, ekonomik program ve yeni dönemdeki beklentiler noktasında istişarede bulunma fırsatı yakaladık. Şehrin sorunlarına hakim, genç ve tecrübeli bu kadro ile daha sıkı diyalog içinde olmak her yönüyle bizlere de katkı sağlayacaktır. Sivil Toplum Kuruluşları demokrasinin olduğu kadar kalkınmanın da lokomotifidir. Onlarla birlikte düşünmek, birlikte karar vermek ve hep birlikte hareket etmek doğru ve kalıcı hizmetlere vesile olmaktadır. Trabzon Sanayici ve İş Adamları köklü yapısı ve değerli üyeleri ile sivil toplum kuruluşu olmanın gereklerini oldukça güzel yerine getiriyor. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
 
ÇOK FAZLA KATKILARI VARDIR
TrabzonSİAD Başkanı Sırrı Eren de AK Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya teşekkür ederek, “Sayın vekilimiz derneğimize yapmış olduğu ziyaret ile bizleri onurlandırdı. Kendisi tevazusu ve samimi kişiliğinin yanında şehrimiz için önemli gayretleri olan, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ülkemizin çok önemli kanun ve konularına katkı veren birisi. Derneğimize her zaman ilgi alakası yüksek olmuştur. Geçtiğimiz ay düzenlediğimiz ‘Dünyanın fındığı burada’ sosyal medya etkinliğimize de gerek demeçleri gerek sosyal medyadaki paylaşımları ile önemli katkılar vermiştir. Bu noktada da kendilerine teşekkürlerimi arz ediyorum. Bugün Trabzon sorunlarına çözüm önerileri noktasında görüşlerimizi bildirme fırsatı yakaladık. Pek çok konuda da kendilerinden bilgi aldık. Ziyaretleri için teşekkürlerimi arz ediyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.
 
Ayrıca dernek özel defterini imzalayan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya başkan Eren tarafından günün anısına plaket takdim edildi.