Gazetecilerin toplum adına önemli bir sorumluluk üstlendiklerini vurgulayan Başkan Revi "Gazeteciler yaptıkları görev itibariyle bir kamu görevi yerine getiriyor ve halkımızı doğru haberler ile bilgilendiriyor. Vatandaşlarımızın doğru haberler ile bilgilendirilmesi konusunda büyük bir sorumluluk yerine getiren gazeteci kardeşlerimize teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı. 

Gazetecilerin demokrasinin gelişmesine de büyük katkı sağladığının altını çizen Revi "Gazeteciler toplumun doğru bilgilendirilmesi, vatandaş adına sorgulayıcı yaklaşımı ile ülkenin gelişmesine katkı sağlarken aynı zamanda farklı görüşlere de yer vererek demokrasinin gelişmesine de önemli katkı sağlıyorlar." şeklilde konuştu. 


Gazetecilerin mesai gözetmeksizin gece gündüz çalıştıklarını belirten Revi "Gazetecilik zorluklarından dolayı büyük özveri isteyen bir meslek. Bir haber gazete ya da internet sayfalarına yansıyana kadar bir çok aşamadan geçiyor. Dolayısıyla bu
aşamalarda emeği olan muhabirinden, dizgicisine, tasarımcısından editörüne, yazı işleri müdüründen genel yayın yönetmenine bütün gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım."dedi.