AK Parti Trabzon İl Başkanlığı için kritik gelişme yaşandı. AK Parti Genel Merkezi, İl Başkan adaylarını yarın İstanbul'a çağırdı. Yapılacak istişareler sonrasında Genel Merkezin işaret edeceği İl Başkan adayının Perşembe günü ilan edilmesi bekleniyor.

Trabzon İl Başkanlığı için bugün ise flaş bir gelişme yaşandı. AK Parti Genel Merkezinin belirlenen adayları İstanbul’a çağırdığı öğrenildi.

Huber Köşk'ünde  yapılacak istişare sonrasında belirlenen İl Başkan adayının yine adayların yanında açıklanacağı ifade edildi.

Diğer adaylara da, “Açıklanacak adayın” etrafında birleşip çalışmaları için tavsiyelerde bulunulacağı kaydedildi.

Öte yandan aday belirleme süreci devam eden AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığının, Genel Merkezin işaret edeceği adayın da bugün ya da yarın açıklanması bekleniyor.

İŞTE İSTANBUL’A ÇAĞRILAN İL BAŞKAN ADAYLARI!
Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan İstanbul’da Huber Köşk’ünde Ak Parti Trabzon İl Başkan Adayları Yılmaz Büyükaydın, Sezgin Mumcu, Hasan Dilekoğlu, Selahattin Çebi, Ömer Topaloğlu, Zeki Kavanoz ile görüşecek .Bilindiği gibi bu isimlerden Ömer Topaloğlu ve Selahaddin Çebi Haydar Revi il başkanı olarak belirlendiğinde Ankara’ya davet edilen isimler arasında yer alıyordu.

ANKARA’YA ÇAĞRILMAYAN İL BAŞKAN ADAYLARI

AK Parti İl Başkan adaylığını ilan edip de İstanbul’a çağrılmayan isimler ise şöyle oluştu: Uğur Aydın, Enes Aslan, Mehmet Karaoğlu, Mehmet Hakan Terzioğlu, Cevat Kara, Nurcan Aydın, Metin Kaya ve Hacı Kaya.