Göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, koronavirüs salgını sürecinde de fark yaratan çalışmalara imza atmaya devam ediyor. 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADILAR 
AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları, koronavirüs salgını dolayısıyla ailelerinden uzakta gece gündüz demeden fedakarca çalışan sağlık çalışanlarını ve ailelerini unutmadı. Meryem Sürmen Başkanlığında, 18 İlçe Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı koordinesinde hayata geçirilen “Anne Keki” etkinliği, sağlık çalışanlarını duygulandırdı. Çocuklarına kek bırakıldığını öğrenen sağlık çalışanları, sosyal medya üzerinden teşekkürlerini iletti. 

ŞİFA PAKETİ DAĞITIYORLAR 
İl Kadın Kolları ayrıca salgın dolayısıyla karantinaya girmek zorunda olan vatandaşlar için de ‘Şifa Paketi’ dağıtımı gerçekleştiriyor. Etkinlik kapsamında karantinada bulunanların kapılarına zencefil, limon, sarımsak, karanfilden oluşan şifa paketleri bırakılıyor.

KIZ ÇOCUKLARIN SAÇLARINI KESİYORLAR 
Yine anlamlı bir etkinliğe daha imza atan Meryem Sürmen Başkanlığındaki İl Kadın Kolları, gönüllü kuaförler vasıtasıyla, ilçelerde yaşayan ve pandemi nedeniyle kuaföre gidemeyen kız çocukları ile annelerin saçlarını kesiyor. 

ÖZEL GAYRET GÖSTERİYORUZ
Yaptıkları çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, “AK Parti İl Kadın Kolları olarak, içerisinde bulunduğumuz bu zor süreçte vatandaşımızın yanında olmaya özel gayret gösteriyoruz. Bu manada birçok alanda etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Mesai mefhumu gözetmeden bizler için fedakarca çalışan sağlıkçı annelerimizin çocuklarına bir nebze de olsa moral verebilmek adına “Anne Keki” etkinliği yapmak istedik. Hazırladığımı keklere küçük notlar da ekleyerek ilçe kadın kollarımız tarafından çocuklarımıza ikram ettik. Yüzlerindeki gülümsemeyi görmek bizleri mutlu etti. Yine karantinadaki vatandaşlarımıza şifa paketleri dağıtıyoruz. Ayrıca ilçelerimizde yaşayan ve süreç nedeniyle kuaföre gidemeyen kız çocuklarının ve annelerin saçlarının kesilmesine yardımcı oluyoruz. Bu etkinliğimizi 18 ilçemizde gerçekleştirmek istiyoruz. İl Kadın Kolları olarak her zaman vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.