Kaptan Şirketler Grubu tarafındanTrabzon ’da yaptırılan özel Yaşar Kaptan Çebi Çocuk Evi ünlü sanatçı Ajda Pekkan’ın katılımıyla açıldı.

Açılışa eski bakan ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Kaptan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Tayfun Çebi, MİKA-DER Başkanı Nesrin Ercan ve davetliler katıldı.
Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, evin açılışında yoğun ilgi ile karşılanırken, Milletvekili Faruk Nafiz Özak, kendisine iltifatlarda bulanarak aynı jenerasyondan olmalarına rağmen kendisinin hep genç kaldığını söyledi.
Özak, konuşmasında ünlü sanatçıyı zaman zaman güldürürken, “Bizim nesil Ajda hanımla birlikte büyüdü. 

Ama o bizi yaşlandırdı kendisi çok genç. Bunun sırrını lütfen sizden alalım. Biz futbol oynarken hep onun şarkılarıyla büyüdük. Gerçekten hanımefendi olarak idolümüzdü. Sanatçılık çok önemli herkes sanatçı olamıyor. Sanatçı doğmak lazım, sanatçı başka doğuyor, başka yaşıyor, başka üretiyor. Buraya gelerek çocukları bizi mutlu etti. Bu işe teşvik etti, İslam dininde buna salih amel deniliyor. Siz şu anda sevap kazanıyorsunuz. Kaptan Şirketler Grubuna buraya yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra söz alan ünlü sanatçı Ajda Pekan da Özak’a iltifatlarından dolayı teşekkür ederek “Bu tür projeler çocukların geleceği bakımından gerçekten çok önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. İnşallah böyle güzelliklerin devamı gelir. Bütün iş adamlarını böyle hayırlı yatırımlara davet ediyoruz” diye konuştu.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz de Kaptanlar Şirketler Grubuna Trabzon’da yaptığı hayırsever davranışından dolayı teşekkür ederek güzel bir mekanın açılışını yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Konuşmaların ardından ünlü sanatçıya hediye verilirken, daha sonra hep birlikte çocuk evinin açılış kurdelası kesildi.