AİLE KAVGASI CİNAYETLE SON BULDU 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Sürmene'de Beş kişi kavga sonrası bir birlerini kurşunladılar. Sürmene 100 . Yıl Aile Parkında Aile içi tartışma sonrası taraflar bir birlerini kurşunladılar. Olay ilçe merkezinde sabah saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Evli çift olan M.A. ve G.A. ile M.T. bugün sabah saatlerinde Sürmene İlçe Polis Karakolu'na gelerek birbirlerinden şikayetçi oldular. Şikayetçi olan taraflar ardından karakolun karşısındaki parkta tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada M.A., önce M.T.'yi ardından ise eşi G.A.'yı silahla vururken, olayı ayırmak için Olay yerinden Aracı ile geçmekte olan Sürmeneli İş Adamı Ümit Üstün silahtan çıkan kurşunların hedef oldu. Çıkan silah sesleri üzerine parka koşan bir polis memuru da olayı gerçekleştiren M.A.'yı ayağından ve kolundan vurarak etkisiz hale getirdi. Olayda ağır yaralanan M.T. kaldırıldığı Sürmene Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, Araklı Devlet Hastanesine kadırılan diğer bir şahsın da hayatını kaybettiği, diğer yaralılardan G.A 'nın ise Trabzon Kanuni Araştırma Hastahanesinde Ameliyata alındığı ,tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
Öte yandan olay sonrasında olay Yeri İnceleme Ekipleri, bölgede boş kovan araştırması yaparken, olayda kullanılan tabancaya da el konuldu.  
Olay Yerine gelen Sürmene Kaymakamı Sürmene Başsavcısı Abdul kadir Bozkurt ve Emniyet Müdüründen olayla ilgili bilgi aldı. Olayla ilgili inceleme ve araştırma sürüyor . 
İŞ ADAMI ÜMİT ÜSTÜN KTÜ'DE MÜŞAHEDE ALTINA ALINDI 
Olay yerinden geçerken kavgayı görüp aracını durdurarak olaya müdahale etmek isteyen İş Adamı Ümit Üstün ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Acil servisinde Müşahede altına alındığı hayati tehlikesinin şu anlık olmadığı belirtildi.