Ahi Evren Cami yarın ibadete açılıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Soğuksu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ahi Evren Cami yarın ibadete açılıyor. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Soğuksu Mahallesi’nde, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanında yapımına başladıkları cami ve otopark inşaatını tamamladıklarını ifade etti. Cami ve otoparkı yarın (22 Mart Cuma günü) hizmete alacaklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, “Halkımıza vermiş olduğumuz bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Böylece bölgenin önemli iki eksikliğini gidermiş olduk” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu, “Soğuksu Mahallesi’ne kazandırdığımız cami ve otopark ile bu güzide mahallemizin ve bölgemize hizmet veren hastanemizin iki önemli ihtiyacını karşılanmış oldu. 600 kişilik caminin yanı sıra, camiinin altında bölgeye otopark da kazandırmış olduk. Yarın Cuma namazı ile birlikte camimiz hizmete alınmış olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.