Ağrılı Taraftarlar Büyükşehir’in İftar Çadırında Oruç Açtı 

Trabzon’da Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Play - Off 2. kademe maçında Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile karşılaşan Ağrı 1970 Spor’un yöneticileri ve çok sayıda taraftarı, maçın ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesinin fuar alanında kurduğu iftar çadırında Trabzon halkıyla birlikte iftar yaptı.
 
AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ile Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım öncülüğünde iftar çadırına gelen yaklaşık 650 kişilik taraftar grubu, iftar sofrasında oruçlarını açtıktan sonra büyükşehir belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde sema gösterisi ve mehteran takımını ilgiyle izledi.
 
İftar sonrasında Ağrılı konukları selamlayan AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, birlik, bereket ve paylaşmak olarak nitelendirdiği Ramazan ayında mütevazı iftar sofralarını Ağrı’dan gelen misafirleri ve Trabzonlu hemşehrileri ile paylaştıklarını söyledi.
 
Ramazan’ın manevi iklimini ve huzurunu Trabzon Büyükşehir Belediyesinin iftar çadırında yaşadıklarını kaydeden Cora, “Allah birlik ve beraberliğimizi daim, oruçlarımızı kabul, ibadetlerimizi de makbul eylesin.  Allah hepimizi bayrama kavuştursun. Ağrı 1970 Spor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.
 
AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi de alanda bulunanların Ramazan ayının hayırlı olmasını dileyerek, Van Valiliği döneminden tanıştığını söylediği Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na misafirperverlikleri için teşekkür etti. Çelebi, Ağrı’ya dönecek taraftar gurubuna da takımlarını Trabzon’da yalnız bırakmadıkları için minnettar olduklarını belirtti.
 
İftar programına, AK Parti milletvekilleri Ekrem Çelebi ve Avukat Salih Cora’nın yanı sıra, Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu ile büyükşehir belediyesi genel sekreter