TTSO Proje Koordinasyon Ofisi tarafından çevrimiçi olarak düzenlenecek konferansın açılış konuşmasını TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu yapacaktır. HABİTAT Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır’ın moderatörlüğünü yapacağı “Teknoloji, İnovasyon ve Girişimcilik” başlıklı ilk panelde, Trendyol İcra Kurulu Üyesi, TOBB E-Ticaret Meclisi Başkanı Ozan Acar, Armut.com Kurucu Ortağı Başak Taşpınar ve Alarko Holding Stratejik Planlama Müdürü Tal Garih katılımcılarla buluşacaktır. “Girişimciler İçin Markalaşma” konulu ikinci panelde ise İş İnsanı, Marka Stratejisti, Danışman ve Yazar Özel Oytun Türkoğlu yer alacaktır.

27 Ekim 2020 Salı günü Saat 14.00’te Zoom üzerinden gerçekleştirilecek Yenilikle Geleceğe Konferansı’na katılım için başvurular http://www.yeniliklegelecege.com/ sitesi üzerinden yapılabilecektir.

KONSEPT İNOVASYON AĞI PROJESİ KAPSAMINDA GİRİŞİMCİLİK KÜLTÜRÜ TEŞVİK EDİLİYOR

Konsept İnovasyon Ağı Projesi, Türkiye – AB İş Dünyası Diyalogu (TEBD) çerçevesince başvuru sahibi Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve eş başvuru sahipleri Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası ve Kaunas Ticaret, Sanayi ve Esnaf Odası tarafından yürütülmektedir.

Projenin amacı başvuru sahiplerinin yenilik yönetimi, fikri mülkiyet hakları, tasarım ve ticarileşme alanlarında verdikleri hizmetlerin iyileştirilmesi ve çeşitlendirilmesi;  eğitim, danışmanlık hizmetleri, bilgi ve iyi uygulama örneklerinin paylaşımı yoluyla yenilikçi girişimcilik ruhu ve kültürünün gelişiminin teşvik edilmesidir.

Konsept İnovasyon Ağı Projesi çerçevesince Fikri Mülkiyet Haklarına Giriş, Tasarım, Girişimcilik, Proje Döngüsü Yönetimi eğitimleri alanında uzman kişiler tarafından verilmiş; yenilikçi girişimcilik ruhu ve kültürünün gelişiminin teşvik edilmesi maksadıyla sırasıyla Türkiye, Bulgaristan ve Litvanya’da Yenilikçi Girişimcilik Yarışmaları çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayan yarışmacıların projelerini kurum ve kuruluşlara ve proje ortağı Oda üyelerine sunduğu Çevrimiçi Çalışma Turu tamamlanmıştır.