AK Parti Of İlçe Başkanı Sn. Hakan Terzioğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve AK Parti Tonya İlçe Başkanı Cafer Köroğlu AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora’yı TBMM’de ziyaret etti. Sarıalioğlu, Terzioğlu ve Köroğlu ile bütçe görüşmeleri arasında bir araya geldi‬klerini ifade eden Cora, “Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim” dedi.
SAYIN BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ
Ardından Sarıalioğlu, Terzioğlu ve Köroğlu ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’la mecliste görüştüklerini kaydeden Cora, “Hayrat-Pınarca Mahallesi Büyükharman/Cunis güzergahına yeşil yol programı kapsamında ödenek talebinde bulunduk. İnşallah önümüzdeki yıl içerisinde gerekli desteği verecektir. Kendisine teşekkür ederiz” diye konuştu.
 
 
-BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİKLER YAPILDI-
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, TBMM Genel Kurulu’nda yapılan kanun hükmündeki değişikliklerle ilgili bilgi verdi. Cora, “Dijital Hizmet Vergisi, Değerli Konut Vergisi, Konaklama Vergisi gibi yeni düzenlemeler içeren maddelerin yanısıra kamu kuruluşlarının işleyişinde yaşanan eksiklikleri giderecek şekilde bir çok kanun hükmünde değişiklikler gerçekleştirdik. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun” dedi.
 
-TERÖR KORİDORUNU YOK ETTİK-
AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora, komisyonda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın bütçe sunumu, müzakereler, soru ve cevapların ardından yapılan oylama ile gelecek yılın bütçesi kabul etiklerini belirtti. Türkiye’nin Barış Pınarı Harekatı ile terör koridorunu yok ettiğini, teröristlerin Rojava hayalini sona erdirdiklerini, sınırlardaki terörist yapıyı temizleyip büyük bir güvenlik koridoru oluşturduklarını söyledi.