TSİAD'dan Başkan Revi'ye teşekkür 

Başkan Revi'ye desteklerinden dolayı teşekkür eden Eren "Fındık ayı olan Ağustos ayında dikkatleri fındığa çekmek, fındığın tanıtımına katkı yapmak, fındığı sisyal medya gibi çağımızın en popüler iletişim kanalına taşımak amacıyla gerçekleştirdiğimiz #dünyanınfındığıburada etkinliğine paylaşımlarımızla verdiğiniz desteğinize teşekkür ederiz."dedi. 

Başkan Revi AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Ağustos ayı İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada fındığın bölgemizin en önemli ekonomik gelir getiren ürünü olduğunu belirterek TSİAD'ın başlattığı #dünyanınfındığıburada kampanyasına AK Parti Trabzon İl Teşkilâtları olarak destek vereceklerini belirtmiş ve herkesi kampanyaya destek olmaya davet etmişti. 

Daha sonra Başkan Revi kampanyaya destek olmak için fındıklığa inerek fındık toplama görüntülerini #dünyanınfındığıburada etiketi ile sosyal medya hesaplarından "Fındığınıza değer katın. Toplamak yetmez reklamını da yapın! 
#dünyanınfındığıburada şimdi hasat zamanı...
#YaparsaAKPARTİyapar #Fındık17TL " mesajı ile paylaştı. AK Parti Trabzon İl Teşkilâtı da Revi'nin ardından kampanya yoğun destek verdi.