Trabzon yeni bir turizm tesisine daha kavuştu 

BEST OF SUİTE KONAKLAR'DA

Trabzonlu olup uzun yıllar yurt dışında ticari faaliyetlerini sürdüren Fethi Akyol, memleketine harika bir turizm tesisi kazandırdı. 15 kişiye istihdam sağlayacak olan ve işletmeciliğini de Erkan Ramoğlu’nun yapacağı Best Of Suite Otel yoğun katılımla acildi. Açılışa AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız, Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Trabzon Liman İşletme Müdürü Muzaffer Ermiş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ile çok sayıda davetli katıldı. Otelin açılış konuşmasını yapan Otel İşletmecisi Erkan Ramoğlu, konaklama ve cafe hizmeti veren otelde 10 adet 2+1 ve 4 adet 1+1 suite daire bulunduğunu belirterek, 15 kişiye istihdam sağlandığını söyledi. Otelin sahibi Fethi Akyol'da uzun yıllar yurt dışında ticari faaliyetlerini sürdürdükten sonra memleketi Trabzon'da istihdama katkı sağlamak için turizm yatırımı yaptığını belirtti. 
İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, Trabzon'da 605 otel olduğunu ve 37 bin yatak kapasitesine ulaşıldığını ifade ederek, tesisin ülke ve bölge için hayırlı olması temennisinde bulundu. 
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, kendisinin de turizm sektöründe olduğunu kaydederek, “Meslektaşıma tesisimiz hayırlı olsun. Trabzon bir turizm cenneti. Şu anda turizm yatırımı yapmanın tam zamanı” dedi. 
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, tesisin şehre hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Konaklar benim de mahallem. Mahallem de bu yatırımın olması benim için çok gurur verici” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, her yeni işletmenin istihdam kapısı olduğunu kaydederek, “Trabzon'da istihdama ve turizme katkı sunacak güzel bir turizm yatırımını buraya kazandıran işletme sahibi ve işletmecileri tebrik ediyorum. Turizm sezonu öncesi kentimiz için ciddi bir yatırım. Kendilerine helalinden bol kazançlar diliyorum” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde otelin açılış kurdelesi kesildi.