Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ’nu Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dursun Ali Sakarya, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Küçükarslan, Köksal Yavuz, Ali Baştürk, Gündoğdu Mobilya San. Tic. Ltd. Şti. Firması Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Gündoğdu ve bölge sanayicileri karşıladı.

Toplantıda, ilk olarak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bugüne kadar gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirmeyi planladıkları önemli projeler hakkında bilgilendirmede bulundu. Zorluoğlu konuşmasında Arsin OSB’de bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bu zor zor zamanlarda üretim yapan, istihdama destek veren işverenlere ve çalışanlarına göstermiş oldukları özveriden dolayı teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Ardından söz alan Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ise, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ’nu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Zorluoğlu’na şehre sağladığı katkılar ve planladıkları büyük projeler için teşekkür etti. Çelebi, konuşmasına Covid- 19 salgınının Bölge Sanayicilerine etkileri ve Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan firmaların mevcut durumları hakkında bilgilendirme ile devam etti.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesinin ihtiyaçları ve sorunlarının da dile getirildiği toplantıda, Organize Sanayi Bölgesine Belediye otobüs seferlerinin düzenlenmesi, Organize sanayi bölgesindeki su sorunuyla ilgili olarak Belediyenin Santa suyunun Arsin OSB’ye bağlanması ve pandemi döneminde fabrikalarda hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla Corona virüs tarama testlerinin Arsin OSB’de yapılması konularında Başkan Zoroğlu’ndan tam destek sözü alındı.

Çelebi, “Organize Sanayi Bölgemizdeki firmaların birçoğu üretimlerine ara vermeden devam etmekte. İçinde bulunduğumuz bu süreci en az hasarla atlatmanın gayreti içindeyiz. Devletimizin de desteği ile bu zor zamanların üstesinden geleceğimize inancımız tamdır.” dedi

Toplantı plaket taktimi ile son buldu.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan