İTrabzon’dan fuara davet edilen birkaç kooperatiften birisi olmanın onurunu yaşayan Tonya Süt Kooperatifi’nin standı katılımcıların akınına uğradı. Adeta fuarın gözdesi olan Tonya Süt Kooperatifi’nin ürünleri en çok tercih edilen ürünler oldu.
Tonya Süt Kooperatifi’nin standını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Trabzon Ticaret İl Müdürümüz Yavuz Selim Aykan, Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Başkanı Muammer Niksarlı ziyaret etti.
 
Tonya Süt Kooperatifi Başkan Vekili Yunus Tekin Baki, böylesine önemli bir organizasyonda yer almanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.
Çok önemli ve verimli bir fuar geçirdiklerini belirten Baki, “Bizi büyük bir ilgiyle karşılayan Ankara’ya şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca orada olduğumuz süre zarfında standımızı şereflendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Jülide Sarıeroğlu’na, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz, gururumuz Sayın Av. Salih Cora’ya, Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Sezai Uçarmak’a, Ticaret İl Müdürümüz Sayın Yavuz Selim Aykan’a, Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Başkanı Sayın Muammer Niksarlı’ya, Ticaret Bakanlığı personeline, bizleri hiç yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Sayın Salih Cora’nın Danışmanı Sayın Ahmet Esmer’e ve bütün hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Ve ayrıca fuar boyunca büyük bir emek vererek Tonya Süt Kooperatifi’nin ürünlerinin pazarlanmasında ve sunumunda büyük bir emek ve gayret ortaya koyan çalışma ekibimize de teşekkürü borç bilirim” dedi.