KISA SÜREDE ÖNEMLİ TEDBİRLER ALINDI
Türkiye’nin koronavirüs tedbirlerine karşı önemli tedbirleri kısa sürede aldığını söyleyen Ayyıldız, '‘Öncelikle tüm dünyaya ve ülkemize geçmiş olsun diyor bu virüs salgını nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Gerçekten kimsenin tecrübesi olmadığı çok tehlikeli ve çok üzerine düşünmesi gereken özellikle devletin belirttiği tedbirlerin tam manasıyla herkes tarafından uygulanması gerektiği bir dönemdeyiz. Bu anlamda herkesin üzerine düşen görevi yerine getirip devletimize milletimize özellikle de sağlık görevlilerimize yardımcı olmasını ümid ediyoruz.
Dünyaya bakıldığında ülkemiz, iktidarımız ve özellikle Sağlık Bakanlığı'nın çok güzel organize bir şekilde çalışmalarını takdirle karşılıyoruz sadece Sağlık Bakanlığı değil tüm bakanlıklarımız üzerlerine düşeni yapmak üzere azami gayret sarf ediyorlar’’ dedi.
 
‘KENDİNİ BİLMEZLER'
Sosyal medyada marketlerde ürünlere zam yapıldığı iddialarına cevap veren Ayyıldız, ''Gıda sektörü olarak şehrimizde bizlerde bu sektörün temsilcisi birer görevlisi olarak üzerimize ne düşüyorsa fazlasıyla yapmanın mücadelesini veriyoruz. Maalesef sosyal medyada bazı kendini bilmezler tarafından sektörümüzü karalayıcı speküle haberler her ne kadar moralimizi bozsa da biz ne yaptığımızın  farkındayız ve ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz.  Böylesine acı, böylesine zor günlerde her zaman halkımızın milletimizin ve devletimizin yanında olacağımızı herkesin de bilmesini istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.
 
‘İNDİRİM VE KOLAYLIKLAR SAĞLADIK'
Trabzon’da bütün şubelerde indirim ve kolaylıklar sağlandığını söyleyen Ayyıldız, ''Bu manada biz de Trabzon merkez ve ilçelerindeki yerel market şubeleri olarak gerek halkımızın acil ihtiyaç duyduğu gıda ürünleri, hijyen ürünleri ve diğer ihtiyaç maddeleri ile ilgili zam değil indirim ve kolaylıklar sağladık'’ şeklinde konuştu.
 
’STOK YAPMADIK'
Stok yapmadıklarının altını çizen Ayyıldız, ''Şehrimizde 150’yi aşkın yerel markette hijyen olarak herkes üzerine düşeni yapıp halkın sağlıklı güvenli bir şekilde alışveriş yapmasını sağladı. Özellikle birilerinin dediği gibi fahiş fiyatlar uygulamadık stok yapmadık halkımızın ihtiyacı olan ne varsa en kolay ulaşabilecekleri şekilde en uygun fiyatlarla hizmetlerine sunduk. Sunmaya da devam edeceğiz.  Böyle bir dönemde halkın ve devletin menfaatinin haricinde bir şey düşünmek hiç kimseye yakışmaz’’ dedi.
 
’TRABZON’DA MARKETLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Trabzon’da bütün yerel market işletmecilerine teşekkür eden Ayyıldız, ''Yerel marketler olarak dünyayı kasıp kavuran bu virüsü salgınının en kısa sürede sona ereceğini ve Türkiye’nin bunu en az zararla atlatacağını ümid ediyoruz.  Trabzon Ticaret Sanayi Odası Meclis üyesi ve bu işi bizzat mutfağında yapan biri olarak ben şehrimizde ve ilçelerimizdeki tüm yerel market sahiplerine ve çalışanlarına, gerek fiyat politikasında gösterdikleri hassasiyet, gerekse hijyen noktasında gösterdikleri önem nedeniyle teşekkür ediyorum.
Bu zor günler elbet bir gün bitecek Biz her zaman olduğu gibi yine devletimizin milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Biz her zaman olduğu gibi yine devletimizin milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.