ETKİNLİK BİTTİ SEVKİYATLAR YOLDA
Özgüneş Plaza’da 2017 yılından devam eden, ‘Senede 4 Mevsim 4 Satış Etkinliği’ projesinin 2021 yılı son satış etkinliği sona erdi. Senenin son satış etkinliği olan sonbahar satış etkinliği Özgüneş Plaza’da düzenlenen kapanışla fırsatlarla dolu bir şekilde sona erdi. Satış etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, “2017 yılında başlattığımız ‘2021 yılının son satış etkinliğini, fırsatlarla dolu bir şekilde sonlandırdık. Trabzon, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Rize ve Artvin’den gelen tüm iş ortaklarımıza bizleri yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyoruz. Özgüneş Ailesi olarak 36 yıldır imalatçı ve ithalatçılarımız ile Anadolu esnafı arasında köprü görevi gördük. Süreç içerisinde bizlere destek olan tüm imalatçı ve ithalatçı firmalarımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ticaretimizin bayramı olan satış etkinliğimizde bölge esnafımız ihtiyacı olan ürünleri uygun fiyatla mağazalarına tedarik ettiler. Senede 4 Mevsim 4 Satış Etkinliği’ projemizi Allah’ın izni fabrikalar ve iş ortaklarımızın desteği ile 2021 yılında da gerçekleştirdik. İmlatçı ve ithalatçı firmalar bizleri destkelerdiler. Bizler de desteklerimizi bölge iş ortaklarımızla paylaştık. Bu tür etkinlikler ekonomimizin canlanması ve ticaretimizin daha güzel gitmesine de neden oluyor. Bu etkinlikte bir de plazamızda konsept olarak değişiklik yaparak, tüm teşhir ürünlerini giriş katında sergiledik. İş ortaklarımız ihtiyacı olan ürünlerin siparişlerini burada yazdırdılar. Sevkiyat ekibimiz yola koyuldu. Organizasyonda emeği geçen ekip arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Allah’a çok şükür etkinliğimiz bereketli bir şekilde sona ererek ticaretimize renk katkı. Süreçte desteklerini esirgemeyen fabrikalara ve bölge iş ortaklarımıza çok teşekkür ediyor, 2022 yılının Şubat ayında gerçekleştireceğimiz yeni yılın ilk satış etkinliğinde sizlerle birlikte buluşmayı arzu ediyoruz. Sizleri Allah’a emanet ediyorum. Ticaretimiz bereketli olsun inşallah” dedi.


TİCARETTE FIRSATÇILIK OLMAZ
Güneş, “Ticarette fırsatçılık olmamalıdır. İhtiyaç kadar ürün alınmalıdır. Ticaret yapan herkesin Rabbim yardımcısı olsun. Ticaret, cesarettir. Yönetim olarak, ekip arkadaşlarımız olarak yarım asra doğru giden bir yolda cesaretimizden asla ödün vermedik. Ülke hepimizin. Cesaretli olup, ekonomiye katkı sağlamalıyız. Özgüneş Ailesi olarak aynı azim, heyecan, istikrar, kalite ve dürüstlükle ticaretimizi daha güzel günlere taşımaya gayret edeceğiz” diye konuştu.


POZİTİF ENERJİ
Kapanış etkinliğine katılan Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, “Akçaabat’a tayinim çıkıp göreve başlamadan önce Halis Bey’i referans ettiler. Göreve başlamadan ismini çok duydum. Hayırsever bir insan olan Halis Bey, Özgüneş Ailesi ile birlikte iyi ve kötü günde ticaretlerini sürdürüyorlar. Büyük bir özveri göstererek istihdama da katkıda bulunuyorlar. Halis Bey’le her sohbetimde pozitif düşüncelerini dinliyorum. Asla kötü düşünmüyor. Hasetelik asla gözetmez. Ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin ekonomisinin ileri gitmesi için her zaman çaba sarf ediyor. Bu tür etkinlikler hem Özgüneş’e, hem ilçemize hem de ülkemize ciddi anlamda katkı sağlıyor. Etkinlik hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi. Özgüneş Ekibi kapanış pastası ile satış etkinliğini sonlandırdı.