Özgüneş Toptan Oyuncak Bölümü Törenle Hizmete Girdi

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

  Özgüneş firması Trabzon'da en büyük toptan satış mağazasının Oyuncak Katını görkemli bir açılışla açtı.

Trabzon'un Akçaabat İlçesi Akçakale mevkiinde açılışı gerçekleştirilen Özgüneş Plaza'nın Oyuncak Bölümü açılışına büyük ilgi gösterildi.

Açılışa Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci,Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya,TGC Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Turgut,Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Özgneş ve  çok sayıda siyasi, bürokrat, firma sahipleri ve davetliler katıldı.
 Türkiye'de bölgenin en büyük toptan satış organizasyonuna imza atan Özgüneş firması bir ilke imza atarak 4 mevsim toptan satış organizasyonu gerçekleştirdi. Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş açılışta yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

32 YILLIK EMEĞİN KARŞILIĞI

"32 yıldır emeğimizin karşılığı olan bu binanın açılışında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ben okuyamadım ama suanda okuyan insanlarla birlikte ticaret yapmaktayız. Bunu bana bahşeden rabbim nasip etti. Annem söyler bana ölümlü dünya neden bu kadar çalışıyorsun. Bende diyorum anne öyle deme çocuklarımız var girişimcilerimiz var hep birlikte bir aileyiz. Biz toptan satışa devam etmekteyiz. Bundan sonra Güntaş gibi perakende satış yapacaklara destek olacağız. Toptancı olarak iş kurmak isteyenlere yardımcı olacağız. Açılışı olupta satış yapmayan ilk firmamız. Bugün burada sipariş verilecek ürünler kapılarına gidecek. Benim 32 yıllık hayat tecrübemde dileyen kardeşlerime iş açacak. Biz destek olacağız onlara onlar istihdam saglayacak. Bizde kardeşimize destek olacağız

" ÖZGÜNEŞ'TEN İŞ AÇMAK İSTEYENLERE MÜJDE "

Türkiye'de bu organizasyon bir ilk. Antalya'da başlattılar toplu satış organizasyonlarını biz dedik neden Trabzon'unumuzda olmasın. O yüzden 4 mevsim 4 fuar etkinliklerine imza atıyoruz. Biz 5 kardeş 32 yıldır birlikte çalışıyoruz. Bir baktım iki ortak kavga ediyor baktım neden kavga ediyorlar onlardan ders çıkardık. 50 senelik firma baba ölüyor firma 50 dakikada batıyor. Neden çocuğuna ticaret öğretmemiş iki üniversite okutmuş. Ama biz böyle yapmadık çocuklarımıza yeğenlerimize kapılarımızı açtık. Fabrikaların desteği buraya akıyor. Biz Akçaabat’tan gurur duyuyoruz. Bu memlekete gelenleri son derece memnun etmeye gayret edeceğiz. Bizim işi yapmak isteyenler bilgileri birikimizden istifade edecekler. Belki dilim dönmüyor ama içimde çok projeler var. İşsiz iş arayanlara sunmayı nasip ediyorum